Kalajoen Juhannukseen kolme kovaa ulkomaista ja kotimaan kuumin kärki

Kalajoen Juhannukseen kolme kovaa ulkomaista ja kotimaan kuumin kärki

Kalajoen Juhannus 20.-22.6.2013
Lipunmyynti alkaa ma 2.4. klo 9.00

Juhannustunnelman takaamiseksi Kalajoen Juhannuksella on ilo ilmoittaa, että Hiekkasärkillä esiintyy tulevana keskikesän juhlana ysäridiscon kirkkaimmat tähdet, jackpot-trio 2 Unlimited (HOL), Mr. President (GER) ja Daze (DEN).
Viime syksynä paluun tehnyt hollantilainen 2 Unlimited saavutti listaykköspaikan ”No Limit” -biisillään 15 maassa vuonna 1993. Biisi on yhä eurodancen tunnetuimpia levytyksiä.
Saksalainen Mr. President teki vuonna 1994 läpimurtonsa Suomessa avaussinkullaan ”Up’n Away”. Debyyttiä seuranneella toisen levyn radiosinkulla se räjäytti pankin lopullisesti. ”Coco Jamboo” nousi yhdeksi 90-luvun tunnetuimmaksi kesähitiksi ja se siivitti kakkosalbumin platinamyyntiin sekä albumilistan kärkipaikalle myös Suomessa.
Tanskalainen Daze osallistui juuri Tanskan Euroviisukarsintoihin. Yhtye tunnetaan jättihiteistään kuten ”Superhero”, ”Tamagotchi” ja ”15 Minutes of Fame”.

Ulkomaisten rinnalla ei tarvitse kotimaisenkaan kattauksen hävetä, sillä lavan valtaavat Suomen Rolling Stones Popeda, valtavia keikkaelämyksiä tarjoava PMMP ja suomalaista sielunmaisemaa maalaava Yö.
Kalajoella nähdään myös tämän hetken kuumimmat rap-artistit, juuri kaksi jäähallikonserttia loppuunmyynyt Cheek, viime vuonna Kalajoella koko yleisön sekaisin laittanut Petri Nygård ja viime vuoden lopussa yhden puhutuimmista rap-albumidebyyteistä julkaissut Karri Koira.

Luvassa on kahden päivän ja illan ajan live-musiikkia ja hienoa tunnelmaa Suomen kauneimmalla rannalla, Kalajoen Hiekkasärkillä.

Lipunmyynti Kalajoen Juhannukseen alkaa Lippupalvelussa ja Tiketissä 02.04.2013 klo 9.00.

www.kalajoenjuhannus.fi
http://www.facebook.com/pages/Kalajoen-Juhannus/107110945977848?ref=ts&sk=wall