Kalajoen juhanuksen tähtivieraina Günther (SWE), Captain Jack (GER) ja Italobrothers (GER)

Kalajoen juhanuksen tähtivieraina Günther (SWE), Captain Jack (GER) ja Italobrothers (GER)

Kalajoen Juhannuksessa juhli viime vuonna 44 000 vierasta. Tänä vuonna tapahtuma odottaa samaa kävijämäärää ja on jälleen panostanut viihteelliseen ohjelmaan. Yöttömänä yönä Kalajoen hiekkasärkillä kaikuvat legendaaristen diskohittikuninkaiden sävelet. Ruotsista saapuu ”Ding Dong Song” ja ”Teeny Weeny String Bikini” -biiseistään tuttu Günther, Saksasta ysärieurodance-yhtye Captain Jack sekä toinen saksalaisvahvistus Italobrothers, jonka tunnetuimpia hittejä ovat ”Stamp on the Ground”, ”Colours of the Rainbow” ja ”Cryin’ in the Rain”.
Kalajoen Juhannuksessa koetaan spesiaali esiintyminen, kun kotimainen dance-yhtye Movetron nousee lauteille yhdessä liettualaisen Vaida-artistin kanssa. Yhtye osallistui Liettuan Euroviisukarsintoihin. Sääntöjen mukaan esityksen pääsolistin tulee olla kyseisen maan kansalainen ja Vaida valikoitui pestiin.
Kalajoella nähdään suviyössä myös maamme kovimmat kotimaiset rock-yhtyeet ja artistit, kun Popeda ja Michael Monroe päästetään vauhtiin. Tänäkin vuonna Kalajoen Juhannus tarjoaa ajankohtaisimmat hiphop-nimet. Esiintymisensä ovat vahvistaneet Petri Nygård, Fintelligens, JVG ja Cheek.
Tanssikansan kiihkoa lisäävät DJ:t Jan Van Baas sekä Disco Idiots.

LIPUT
Festari + leirintämajoitusranneke 3 päivää ennakosta 92 euroa ja portilta 99 euroa
Festari päivälippupaketti 3 päivää ennakosta 70 euroa ja portilta 75 euroa
Festari päiväliput 35 euroa / päivä

Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa ja Tiketissä 2.4.2012

www.kalajoenjuhannus.fi