Kansainväliset metallilaulajat yhteistyöhön – Netta Laurenne ja Noora Louhimo julkaisevat debyyttialbumin ”The Reckoning” 9.7.

Kansainväliset metallilaulajat yhteistyöhön – Netta Laurenne ja Noora Louhimo julkaisevat debyyttialbumin ”The Reckoning” 9.7.

Kansainvälisen tason metallilaulajat Noora Louhimo (Battle Beast) ja Netta Laurenne (Smackbound) aloittivat yhteistyön, jonka tuloksena syntyi melodisen metallin albumi The Reckoning.  Albumin julkaisee tunnettu italialainen Frontiers Music Srl -levy-yhtiö 9.7. Netta Laurenne on säveltänyt ja tuottanut albumin yhdessä kitaristi ja tuottaja Nino Laurennen kanssa.

Albumin debyyttisingle Bitch Fire julkaistaan 20.5. Kuuntele kappale: http://open.spotify.com/album/5FmDfDptGSFn5DL9TwYJUa
Biisissä kitaristina vierailee Samy Elbanna Lost Society -yhtyeestä.
Katso musiikkivideo: https://youtu.be/iftV4Gv5t-c

”Ajatus yhteistyöstä Nooran kanssa oli ollut itämässä jo muutaman vuoden ajan. Kun pandemia alkoi ja tyhjensi molempien kalenterin, tuli täydellinen aika aloittaa tämä projekti. Noora on lahjakas laulaja, joka hallitsee erilaisia musiikkityylejä, ja lisäksi hän on ihana ihminen. Olemme alun perin samasta kaupungista, joten tuntuu erityisen hyvältä saada meidät, kaksi tamperelaista metallilaulajaa, työskentelemään yhdessä”, sanoo Netta Laurenne.

Tulevalla albumilla klassinen heavy-metal ja hard-rock yhdistyvät taidokkaisiin melodioihin ja merkityksellisiin sanoituksiin.

”Koska levyllä on kaksi vahvaa ääntä, oli selvää, että albumi tulee olemaan täynnä energiaa, asennetta ja tunteita. Se potkii rakkaudella jokaisen takamusta, omani mukaan lukien. Se haastaa meitä kehittymään ihmisinä, unohtamatta empatiaa taisteluissa, joita me kaikki kohtaamme arjessa”, Laurenne jatkaa.

Noora Louhimo ilahtui Laurenteen yhteydenotosta.

”Olin seurannut Nettaa vuosia ja ihaillut hänen sielukasta ja vahvaa ääntään sekä tapaansa ilmaista itseään. Nyt, kun olemme tutustuneet tämän projektin myötä, on ollut yllättävää huomata, kuinka paljon meillä on yhteistä laulajina ja ihmisinä. Meillä on samat esikuvat ja musiikilliset vaikutteet. Rakastamme molemmat soul-, blues-, edge- ja powermusatyylejä. Netta on sielunkumppanini ja olen innoissani päästessäni laulamaan hänen kanssaan albumilla, joka on täynnä räjähtävää paloamme musiikkiin.”

Albumi on äänitetty Sonic Pump -studiolla Helsingissä. Biiseissä soittavat Nino Laurenne, Sampo Haapaniemi, Vili Itäpelto ja Pasi Heikkilä. Vierailevia muusikkoja ovat Samy Elbannan lisäksi muun muassa Mikko Kosonen, Teemu Mäntysaari, JC Halttunen, Mika Tyyskä, Mike Barber ja Jukka Karinen.

Vokalistikaksikko tullaan näkemään myöhemmin myös yhteiskeikoilla, kun livekenttä avautuu ja keikkoja on jälleen mahdollisuus järjestää ja tehdä.

Albumin biisilista:
1. Time To Kill The Night
2. The Reckoning
3. Tongue Of Dirt
4. Striking Like A Thunder
5. Bitch Fire
6. Hurricane Love
7. To The Wall
8. Viper’s Kiss
9. Walk Through Fire
10. Dancers Of Truth

Lataa biisi radiosoittoon:
https://www.dropbox.com/s/88aougdk46pv16w/Laurenne%20Louhimo%20-%20Bitch%20Fire%20.wav?dl=0
Säv/San/Sov: Nino Laurenne, Netta Laurenne. ISRC: FINDN2100005

Pressikuva ja albumikansi: https://www.dropbox.com/sh/1vpc9s1u1k7fcvp/AABA6MeUb_k9gjI_wUf4JweTa?dl=0

Pyydä albumin striimilinkki arviota tai haastattelua varten: taija@propromotion.fi

https://www.facebook.com/laurennelouhimo/
https://instagram.com/laurennelouhimo
http://www.laurennelouhimo.com/

Lisätiedot:
JULKAISIJA Frontiers Music
MEDIATIEDOTUS, PR, HAASTATTELUPYYNNÖT ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->