Kaupunkifestivaali Tammerfestin pääareenalla yleisöennätys

Kaupunkifestivaali Tammerfestin pääareenalla yleisöennätys

Jo 19. kertaa järjestetty Tampereen kaupunkifestivaali Tammerfest kokosi neljän päivän aikana festivaalivieraita maksullisiin ja lukuisiin ilmaistapahtumiin ennätysmäärän. Epävakaisesta säästä huolimatta maksullisten tapahtumien lipunmyynnissä Tammerfest teki tänä vuonna yleisöennätyksen. Pelkästään Ratinanniemessä vieraili kolmen päivän aikana 20 000 festivaalivierasta.

Tammerfestissä oli jälleen laaja ohjelmisto, kun keikkoja liki 200 artistilta ja yhtyeeltä oli yli 10 keikkapaikassa. Tapahtuman pääareenana toimi jo toista vuotta Ratinanniemen festivaalipuisto, jossa esiintyivät maamme suurimmat kotimaiset nimet J.Karjalaisesta ja Ismo Alangosta Cheekiin ja Epuista sekä Popedasta Kaija Koohon.

Tammerfestissä juhlittiin myös suosituilla sisävesiristeilyillä sekä monissa isommissa ja pienemmissä klubeissa. Myös toista kertaa viihtyisänä festivaaliolohuoneena toiminut Keskustori tarjoili laajan juomavalikoiman lisäksi live-musiikkia mm. Anna Puulta, Jarkko Aholalta ja M.A Numminen & Pedro Hietanen -duolta. Perjantaina Viikinsaaressa estradin valtasivat hurjassa nousukiidossa olevat kiinnostavat tuoreet nimet.

”Ratinanniemi osoitti jälleen toimivuutensa tapahtumapaikkana. Tästä on hyvä jatkaa ja aloittaa seuraavan vuoden Tammerfestin suunnittelu. Iso kiitos mahtavalle yleisölle, joka jaksoi juhlia epävakaisesta ja koleasta säästä huolimatta”, sanoo tapahtuman vastaava tuottaja Riki Huhtala.

Tapahtuma sujui ilman suurempia järjestyshäiriöitä. Tammerfestin järjestäjät haluavat kiittää yleisöä hienosti sujuneesta tapahtumasta.

Tammerfest jälleen ensi vuonna 16.-19.7.2014.

www.tammerfest.fi