Kiti Kokkosen Suomen Komediateatterin päänäyttämöksi Linnanmäen Peacock

Kiti Kokkosen Suomen Komediateatterin päänäyttämöksi Linnanmäen Peacock


Kiti Kokkonen, Pia Adlivankin, Jan Streng, Jarkko Tamminen. Kuvaaja: Irene Kangasniemi.

Suomen Komediateatteri alkaa hallinnoimaan ympärivuotisesti Linnanmäen Peacockin ohjelmasisältöä 1.7.2018 alkaen. Teatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen ja viihteen monialainen ammattilainen Jarkko Tamminen sekä teatterin varatoimitusjohtaja Jan Strengsuunnittelevat yhdessä monipuolista kulttuuri- ja viihdesisältöä Peacockiin. Luvassa on revyytä, lastenteatteria, komediaa, musiikkia ja huumoria. Kokkonen ja Tamminen vastaavat yhdessä ohjelmasisällöistä. Kaksikko tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä tässä mittakaavassa.

”Luvassa on laadukasta ja monipuolista sisältöä. Tarkoitus on saada myös nuorta sukupolvea ja uutta yleisöä teatterin ja kulttuurin pariin. On ollut inspiroivaa tehdä yhteistyötä Jarkko Tammisen kanssa”, Kokkonen kommentoi. 

”On mahtavaa päästä rakentamaan ympärivuotista ohjelmistoa legendaariselle näyttämölle Kitin kanssa. Luvassa on hulvatonta viihdettä ja upeita musiikkielämyksiä”, Jarkko Tamminen sanoo.

Linnanmäen Huvipuistossa iloitaan, että on löytynyt hyvä kumppani tuomaan monipuolista ohjelmaa Peacock-teatteriin. ”Peacockissa on tarjoiltu yleisölle viihdettä jo vuodesta 1950 alkaen. On hienoa saada Suomen Komediateatterin kaltainen toimija taloon, jonka arvot kohtaavat kanssamme”, kommentoi Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Syksyn huipennus: Maailmanlopun revyy – Viimeinen show jonka tarvitset
Suomen Komediateatteri tekee paluun revyy-teatterin huipulle päivittämällä taiteenlajin uudelle sukupolvelle. Komediateatteri on kutsunut ikäryhmänsä kirkkaimmat kirjoittaja- ja näyttelijätähdet tehtävää suorittamaan, ja he ottivat haasteen vastaan.
Lavalle nousevat muun muassa Putous-voittajat Riku Nieminen ja Kiti Kokkonen sekä Siskonpetiläiset Krisse Salminen ja Niina Lahtinen. Revyyn ohjaajana nähdään Anna Dahlman (Siskonpeti, Heinähattu ja Vilttitossu), jolle revyy on ensimmäinen teatteriohjaus. Maailmanlopun revyy saa ensi-iltansa 25.10.2018

Liput:
39 eur/ 59 eur kpl
Show & dinner -paketti alk. 159 €+ alv.

Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fi
Show & dinner -paketit: TMG Events Oy, myynti@tmgevents.fi, 09 689 99 800
Yritysmyynti ja lehdistöliput: Suomen Komediateatteri Oy, teatteri@suomenkomediateatteri.fi, 010 821 27 01