Koomikot Ilman Rajoja keräsivät tuhansia euroja SPR:lle

Koomikot Ilman Rajoja keräsivät tuhansia euroja SPR:lle

* Naurun tasapaino -voittaja: ”Yhden ryhmän auttaminen ei ole muilta pois!”Koomikot Ilman Rajoja esiintyivät täysille saleille. Kuva Tampereelta 10.11., kuvaaja Johanna Tohni. 

Stand up -kiertue Koomikot Ilman Rajoja syntyi suomalaisten koomikoiden halusta auttaa hädänalaisia konkreettisin tavoin. Marraskuussa kiertue vieraili viidessä kaupungissa: Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. Esitysten tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan Suomen Punaiselle Ristille.

Tavoite konkreettisesta avunannosta toteutui, sillä kiertueen päätteeksi Koomikot Ilman Rajoja maksoi SPR:n katastrofirahaston tilille yhteensä 7574,80 euroa. Katastrofirahasto auttaa luonnonmullistusten, sotien ja äkillisten onnettomuuksien uhreja ympäri maailman, myös Suomessa.

”Koomikot ovat tehneet hyväntekeväisyystempauksia aiemminkin eri järjestöjen hyväksi, mutta tämä taisi olla ensimmäinen usealla paikkakunnalla tehty yhteinen ponnistus”, kommentoi yksi järjestäjistä, muun muassa Naurun tasapaino -ohjelmasta tuttu Matti Patronen, ja jatkaa:

”Tällä hetkellä pinnalla on maailmanlaajuinen pakolaiskriisi, joka ei tietenkään ratkea vielä tällä keräyksellä, mutta halusimme myös edistää myönteistä ilmapiiriä ja osoittaa, että kaikkien ihmisarvo on meille tärkeä asia. Kohteita löytyy varmasti jatkossakin. Niitä miettiessä on hyvä muistaa, ettei yhden ryhmän auttaminen ole muilta avuntarvitsijoilta pois!”

Lisätiedot:
koomikotilmanrajoja.fi
facebook.com/koomikotilmanrajoja