Lähiöbotoxille uusi levytyssopimus – tuore sinkku ulkona nyt!

Lähiöbotoxille uusi levytyssopimus – tuore sinkku ulkona nyt!


Kuva: Nikolaos Haaponiemi

Itähelsinkiläinen Lähiöbotox on allekirjoittanut levytyssopimuksen raskaan rockin julkaisijana tunnetun Ranka Kustannuksen kanssa. Yhtye julkaisee uuden singlen Ei toivoa tänään perjantaina 23. helmikuuta.
Kuuntele biisi: https://lnk.to/dzpif5

Tiukkoja heviriffejä ja räppiä yhdistelevä Lähiöbotox on noussut debyyttinsä jälkeen yhdeksi metallimusiikin seuratuimmista yhtyeistä, ja se on noteerattu muun muassa Vuoden metalli – ja Vuoden tulokas -Emma-ehdokkuuksilla. 
Bändi liittyy nyt Blind Channelin maailmalle vieneen Riku Pääkkösen luotsaaman Ranka Kustannuksen riveihin muun muassa Cyan Kicksin ja Arionin rinnalle suurella innolla: ”Olemme fiiliksissä tästä yhteistyöstä. Emme olisi voineet parempaa kotia bändillemme toivoa kuin Ranka.” 

Bändin kitaristin Harto Haukkaluoman ja Pääkkösen tiet ovat kohdanneet useasti 30 vuoden aikana.
”Oon 52-vuotias ja tää on kolmas levy, jonka Riku multa julkaisee. Yhteistyö alkoi The Astronuts -bändin parissa vuonna 1993 ja sitten tuli Heaven ’N’ Hell. On ihan helvetin hienoa, että löytyy edelleen luottoa tekemiseen!”, Haukkaluoma kommentoi.

”Rock ja metalli ovat Suomessa vuosia kaivanneet Lähiöbotoxin kaltaista uudistajaa. Genret ovat nojanneet menneeseen ja suosio on ollut tasaisessa laskussa. Lähiöbotox on yhtye, joka voi tuoda rockin pariin aivan uuden yleisön. Odotamme yhteistyötä innostuneena”, Pääkkönen kommentoi.

Tänään perjantaina 23. helmikuuta julkaistava uusi sinkku Ei toivoa on ensimmäinen Lähiöbotox-julkaisu vuoden 2022 jälkeen, jolloin ilmestyi toinen albumi Itä-Metal. Sinkku esittelee bändin uutta melodisempaa otetta.

Tuore julkaisu käynnistää virallisesti Lähiöbotoxin vuoden 2024, johon mahtuu kevään klubikeikkojen ja kesän festarivetojen lisäksi myös African Metal Tour -dokumentti Ylen kanavilla maaliskuussa.

Keikat:
29.03.2024 Tampere, Yo-talo
13.04.2024 Helsinki, MeriHelvetti (risteily w/ Battle Beast, Ensiferum jne.)
27.06.2024 Seinäjoki, Provinssi
12.07.2024 Turku, Metallivuori
Lisäyksiä tulossa kevään aikana. 

Pressikuva tästä!
Kuvaaja: Nikolaos Haaponiemi

Online:
www.facebook.com/lahiobotox/ 
IG: Lahiobotox

-->