Lauri Tähkä & Elonkerjuu ja Chisu Ideaparkin naistenillan tähdet la 6.3.2010

Lauri Tähkä & Elonkerjuu ja Chisu Ideaparkin naistenillan tähdet la 6.3.2010

Naistenpäivä lauantaina 6.3.2010 huipentuu Lempäälän Ideaparkissa Lauri Tähkän & Elonkerjuun sekä Chisun konserttiin. Vaikka kyseessä onkin daamien päivä, tapahtumaan ovat tervetulleita myös miehet. Ideaparkin keskusaukion ovet avautuvat keikkailtana klo 21.00 ja lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 14.12.2009 klo 9 Lippupisteessä.

Ideaparkin illan kruunaa liki puoli miljoonaa levyä myynyt, rockia ja kansanmusiikkia yhdistelevä Lauri Tähkä & Elonkerjuu, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ”Maailma on renki” platinalevyllään. Menestysalbumia seurannut ”Tuhannen riemua” räjäytti pankin ja tuorein ”Tänään ei huomista murehdita” levy sinetöi kokoonpanon suosion kotimaisen musiikin historiaan. Lukuisia Emma-pystejäkin vastaanottanut Lauri Tähkä & Elonkerjuu on yksi tämän hetken kysytyimpiä bändejä niin live- kuin ääniterintamalla.

Naistenillan toinen esiintyjä on laulaja-lauluntekijä Chisu, joka singahti kerrasta single- ja latauslistojen kärkeen Sooloilua-elokuvan tunnuskappaleellaan ”Mun koti ei oo täällä”. Kerrasta päähän tarttuvan pop-rallin säveltänyt, sanoittanut ja esittänyt lahjakas lauluntekijä opiskeli huippuäänittäjäkoulussa, mutta valitsi soolouran. Chisun tuoreimmat hitit viimeisimmältä ”Vapaa ja yksin” albumilta ovat ”Baden-Baden” sekä ”Sama nainen” ja daami on tehtaillut hittejä myös muille artisteille kuten Antti Tuiskulle, Kristiina Braskille, Jipulle, Tarja Turuselle ja Kristiina Wheelerille. Chisu on yksi aikamme raikkaimmista pop-kentän tuulahduksista, jonka tulkinta nostaa tunteet hipiälle asti! Tämä koetaan myös Ideaparkissa.

Ideaparkin naistenilta on musiikillista herkkua pullollaan – tervetuloa!

http://live.ideapark.fi

Liput: 25€ / kpl + mahdolliset toimituskulut
Lipunmyynti: alkaa ma 14.12.2009 klo 9 Lippupisteessä. www.lippu.fi

S / K-18