Leila K tekee paluun

Leila K tekee paluun

1990-luvun alussa Euroopan menestyneimpiin poptähtiin lukeutunut ruotsalainen Leila K tekee näyttävän paluun ja nousee lavalle Dennis Pop Awardseissa Tukholmassa kesäkuussa sekä sen jälkeen suomalaisilla festivaaleilla Himos Juhannuksessa la 20.6., Jysärissä la 4.7., Tammerfesteillä la 18.7. ja Kuopio RockCockissa la 1.8.
Räväkkänä leidinä tunnetun Leila K:n saatteli megasuosioon jättihitit ”Got to Get”, ”Electric”, ”Open Sesame” ja ”C’mon Now”. Nyt paluukeikoillaan primadonna esiintyy yhdessä rap-duo Rob’n’Raz kanssa, joka aikoinaan löysi hänet laulukilpailusta ja avitti uralla alkuun.

– On hauskaa kohdata jälleen yleisö! Minulla on mukanani Rob’n’Raz, joten tästä tulee mieletön aikamatka – johonkin uuteen! Leila K kommentoi.

Tämä eurodiscon kuningatar on julkaissut kolme albumia, yhden kokoelman ja ”Fuck You, Fuck You Very Much” -dokumentin, joka käsittelee hänen siirtolaistaustaansa, suhdettaan iltapäivälehdistöön sekä vaikeita perheolosuhteitaan.

Viimeisimmällä Suomen visiitillään Vaasan Rantarockissa vuonna 1995 Leila K päätyi kaupungin ravitsemusliikkeen kautta virkavallan hoteisiin sekä ensimmäisellä lennolla takaisin kotimaahansa. Tähden tie ei ole ollut viime aikoina ruusuista, mutta nyt hänen elämässään koittaa uusi alku. Mitä tällä kertaa onkaan odotettavissa, jää nähtäväksi. Luvassa on esiintyminen artistilta, joka on 20 vuotta pysynyt poissa parrasvalojen loisteesta ja palaa sinne takaisin täynnä räjähtävää energiaa. Vuosisadan bileet ovat täällä jälleen!

Katso ”Electric”-videohttps://www.youtube.com/watch?v=Jl_5NHTvDAI

www.himosjuhannus.fi
www.jysari.fi
www.tammerfest.fi
www.kuopiorock.fi