Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir "Red X-mas Party" -kiertueelle 27.11. – 07.12.

Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir "Red X-mas Party" -kiertueelle 27.11. – 07.12.

Kesäkuussa tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Leningrad Cowboys ja 150-jäseninen Puna-armeijan kuoro täyttivät Total Balalaika Show’llaan Helsingin Senaatintorin ääriään myöten täyteen. Juhlan kunniaksi Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir järjestävät 27.11.-7.12.2013 ainutlaatuisen konserttikiertueen ja julkaisevat joulumarkkinoille yhteisen joululevyn. Superkokoonpano esiintyy Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Hämeenlinnassa.

Yleisölle on tarjolla täysi setti kokemusta. Iloa riittää silmälle, korvalle, vatsalle ja päälle. Koko kiertue on sisääntulosta lavalle visuaaliselta ilmeeltään loppuun asti suunniteltu ja musiikki noudattaa parhaita Leningrad Cowboys -perinteitä polkasta progerokkiin. Red Xmas Partyssä kiertää mukana myös kasakkatanssijoita, sirkustaiteilijoita ja Harasoo Disco. Luvassa on siis kaikkien aikojen pikkujoulubileet!

”Olemme tehneet myös tämän tuotannon täysillä. Haluamme tarjota vieraillemme vain parasta”, kertoo Sakke Järvenpää tulevista konserteista.

Leningrad Cowboys on esiintynyt yli tuhannella keikalla, sadoilla festivaaleilla, klubeilla ja tv-ohjelmissa yli 60 maassa. Suomalaiset tötterötukat ovat kiertäneet maailmaa Euroopasta Japaniin ja Hong Kongista Etelä-Amerikkaan, Australiaan, USAan ja Yhdistyneisiin Arabiemiraatteihin. Se on tehnyt musiikin ja viihteen historiaa esiintymällä Senaatintorilla jättimäisissä konserteissa vuoden 1993 jälkeen myös vuonna 2003 ja viemällä show’nsa vuonna 1994 Berliinin Lustgarten-puistoon, jossa NOKIA Balalaika show’ta saapui katsomaan 70 000 silmaparia. Samana vuonna komppania vieraili myös MTV Muic Awardseissa esiintyen Venäjän Puna-armeijan kuoron kanssa 250 miljoonalle televisiokatsojalle. Aki Kaurismäki on ohjannut lukuisia Leningrad Cowboys -aiheisia filmatisointeja musiikkivideoista dokumentteihin ja elokuviin.

RED XMAS PARTY -kiertue:
27.11.    Kuopio, Kuopio-halli
28.11.    Hämeenlinna, Verkatehdas
29.11.    Turku, Logomo
04.12.    Helsinki, Kaapelitehdas
05.12.    Helsinki, Kaapelitehdas
07.12.    Jyväskylä, Paviljonki
Lisäykset ja muutokset mahdollisia!

Lipunmyynti keikoille alkaa perjantaina 31.5.2013 (Huom! Turun liput myynnissä 4.6.2013).

Liput, hinnat ja ennakkomyynti:
Helsinki: http://www.lippupalvelu.fi/artist/924993
Turku: www.logomo.fi
Jyväskylä: http://festago.fi/leningradcowboys/jyvaskyla/
Kuopio: http://festago.fi/leningradcowboys/
Hämeenlinna: www.verkatehdas.fi

www.redxmas.fi