LinnanJuhlat -tapahtumassa Hämeenlinnassa esiintyy mm. Negative ja Flinch!

LinnanJuhlat -tapahtumassa Hämeenlinnassa esiintyy mm. Negative ja Flinch!

LINNANJUHLAT LINNANKASARMILLA HÄMEENLINNASSA 22.-24.8.2008

Rokkia, poppia ja maanpuolustusaiheista ohjelmaa: kalustonäyttely, sotakoiranäytös, marssisävellyskilpailu

LinnanJuhlat-tapahtuma on jatkumoa perinteikkäälle Sotapojan taivas -festivaalille, joka on järjestetty jo neljästi historiallisella Linnankasarmin piha-alueella Hämeelinnan sydämessä. Nyt täysin uudella nimellä toimiva festari on saanut myös tuoreen ilmeen, esiintyjäkaartin laajennuksen sekä uuden järjestäjäkumppanin. Sotapojan Taivas ry:n ja Panssariprikaatin lisäksi tapahtuman järjestäjäkumppanina toimii tänä vuonna Akun Tehdas. Tapahtuma tarjoaa sukupuoleen katsomatta, nuoreen ja aikuiseen makuun ohjelmaa koko viikonlopuksi. Elokuun hämärtyvät illat luovat hienot puitteet myös pääkonserttien mahtaville valospektaakkeleille.

Perjantai 22.8.
Kolmipäiväisen tapahtuman perjantai-illan ohjelman avaavat paikallinen bändi, kotimaan naiskärkiartisti Jippu sekä Panssarisoittokunta johtajanaan musiikkimajuri Raine Ampuja. Panssarisoittokunnan solisteina toimivat mm. Heikki Salo ja Pauli Hanhiniemi. Elokuisen illan huuman kruunaa Martti Servo & Napander, joten rajat ja limiitit paukkuvat! Ovet avautuvat klo 19 ja portit suljetaan klo 00.30.

Lauantai 23.8.
Lauantaina vietetään Suomen Tykistömuseon leiripäivää. Maksuttomassa päiväohjelmassa on tarjolla sotakoiranäytös ja kalustonäyttely. Tämän lisäksi Linnankasarmilla esiintyvät Jääkäritykistö sekä Helsingin ilmatorjuntarykmentti. Lauantaina muistellaan Suomen sodan 1808-1809 aikoja – onhan sodan alkamisesta kulunut 200 vuotta.
Lauantai-ilta on pyhitetty rokin ilosanomalle, jota vieraille tarjoavat YleX:n Himotuimmat-listan kärkisijalle ampaissut Automatic Eye, Flinch ja tämän hetken kuumin hittikone Negative. Lisäyksiä ohjelmaan on tulossa kevään ja kesän aikana. Päiväohjelma (maksuton) klo 12 – 16.30, iltaohjelma klo 18.00-00.30.

Sunnuntai 24.8.
Sunnuntai on jälleen ns. perinnepäivä, jolloin tutuksi tullut maastomessu toimitetaan Hämeenlinnan Vanhan kirkon paikalla Linnanniemellä. Messun järjestää seurakunta ja panssariprikaati. Sunnuntaipäivänä jatkuu myös kalustonäyttely ja erilaiset esitykset. Linnankasarmin massiivista panssarisoittokunta-show:ta johtaa musiikkimajuri Raine Ampuja. Solisteina toimivat Mikael Konttinen ja Johanna Försti. Samalla julkistetaan ja esitetään myös marssisävellyskilpailun voittajakappaleet. Kilpailun tarkoituksena on tuottaa sotilassoittokuntien ja muiden puhellinorkestereiden käyttöön uutta, perinnerikasta suomalaista marssimusiikkia soveltuvaksi paraatien ja muiden liikkeestä tapahtuvien esitysten käyttöön. Sunnuntain tuotto ohjataan sotaveteraaneille. LinnanJuhlat -tapahtumaan on sotaveteraaneilla maksuton sisäänpääsy. Sunnuntain ohjelma klo 11 – 16.30.

Koko viikonlopun aikana Linnankasarmilla on esillä mm. Panssariprikaati ja maanpuolustusjärjestöt.

Ohjelma:
Pe: Jippu, Panssarisoittokunta featuring Pauli Hanhiniemi ja Heikki Salo ja Martti Servo & Napander
La: Automatic Eye, Flinch, Negative
Su: Panssarisoittokunta featuring Mikael Konttinen, Johanna Försti, marssisavellyskilpailun tulokset

Lisäyksiä ohjelmaan tulossa!

Päiväohjelmat:
La 23.8. klo 12.00-16.30
Su 24.8. klo 11.00->

Pääkonserttien aukioloajat:
Pe 22.8. klo 19.00-00.30
La 23.8. klo 18.00-00.30
Su 24.8. klo 14.00-16.00

Lippuhinnat (ennakosta / ovelta):
Pe 22.8. 24€ / 28€
La 23.8. 36€ / 40€
Su 24.8. 10€ / 10€

Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa ma 2.6.2008

www.linnanjuhlat.info

Tervetuloa LinnanJuhliin 22.-24.8.!

-->