Lipputoimisto avaa myyntipisteen Tampereelle

Lipputoimisto avaa myyntipisteen Tampereelle

Pohjanmaan Lipputoimisto Oy laajentaa myyntiverkostoaan. Uusin myyntipiste on Levykauppa Epe’s Tampereella. Kaikista Lipputoimiston pisteistä voi ostaa lippuja ennakkoon Lipputoimiston välittämiin tapahtumiin, joita ovat Tampereen seudulla mm. Teivon Kuninkuusravit 2011, Tapsan Tahdit ja Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella. Lippuja saa myös pirkanmaalaisiin kansanmusiikkitapahtumiin.

Lipputoimiston johtaja Sami Luoma on hyvillään siitä, että juuri Epe’s otti myyntipisteen hoitaakseen. ”Epe’s on tamperelainen käsite. Kaikki tietävät, missä liike sijaitsee ja osaava, ammattitaitoinen henkilökunta takaa sen, että palvelu pelaa”. Kulttuurisetelien suuri suosio on kasvattanut tarvetta myyntipisteisiin, vaikka pääosa lippukaupasta tapahtuukin netissä.” kertoo Luoma.

Pohjanmaan Lipputoimisto on vuonna 2008 perustettu yritys, jolla on vankat juuret myös hämäläisessä yrityskulttuurissa: Lipputoimisto kuuluu Akun Tehdas-yrityskeskittymään.

Pohjanmaan Lipputoimiston muut toimipaikat sijaitsevat Kaustisella, Kokkolassa, Ylivieskassa ja Oulussa. Nettimyynti palvelee ympäri vuorokauden ja puhelinmyynti maanantaista perjantaihin kello 12-18 numerossa (06) 8229 800.
Lisätietoa palveluista ja tapahtumista www.lipputoimisto.fi

Lisätiedot:
Pohjanmaan Lipputoimisto Oy
Sami Luoma
PL 5, Jyväskyläntie 3
69601 KAUSTINEN
tel: 0400-764098

Liput toimittaa Lipputoimisto
tel: 06-8229800 (ark. 12-18)
www.lipputoimisto.fi