Loppuunmyyty Tammerfest keräsi koko Tampereen täyteen juhlakansaa

Loppuunmyyty Tammerfest keräsi koko Tampereen täyteen juhlakansaa

Tampereella vuodesta 1995  järjestetty, Suomen suurin kaupunkifestivaali Ratinanniemen Festivaalipuistossa täyttyi viikonloppuna perinteiseen tapaan lähes loppuunmyydystä Tammerfest tapahtumasta.

Kuva: Julius Konttinen

Festivaalipuiston luonnonkaunis kaupunkimiljöö, kotimaan kärkiartistit, tapahtuman monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen tunnelma keräsivät Tammerfestin pääareenalle Ratinanniemen Festivaalipuistoon 28 000 kävijää ja loppuunmyydyn tapahtuman. Kolmipäiväisen tapahtuman avajaispäivän päätti keikkalavoille paluun tehnyt Tehosekoitin. Viikonlopun aikana festivaalipuiston ohjelmassa nähtiin maamme kärkiartisteista mm. Olavi Uusivirta, SANNI, Maija Vilkkumaa & Ystävät, Apulanta, Lauri Tähkä ja The Rasmus. Festivaalitunnelma huipentuu, kun päälavalle nousevat vielä lauantai-illan päätteeksi Anssi Kela ja koko tapahtuman päättäjä, Tampereen oma ylpeys Popeda

Festivaali jalkautuu myös ympäri kaupungin klubeille ja jatkoille. 

”Tammerfest on jo käsite suomalaisten festivaalikävijöiden parissa ja sai tänäkin vuonna kiitosta laajasti niin yleisön, artistien kuin yhteistyökumppaneiden suunnalta. Huikea artistikattauksemme ja laaja koko viikolle ajoittuva klubiohjelma keräsivät Tampereen jälleen täyteen juhlakansaa”, iloitsee tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

Tammerfest järjestetään jälleen ensi vuonna 20.-22.7.2023. Myyntiin tulee rajoitettu erä blind bird lippuja. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Tiketti ja Lippu.fi maanantaina 25.7.2022 klo 9:00

”Jouduimme myymään ei oota perjantaina ja lauantaina. Kysyntä tapahtumaa kohtaan on valtava ja liput on syytä hoitaa ajoissa taas ensi vuoden tapahtuman osalta”, vinkkaa Myllykangas.

Tammerfestin 2023 ohjelmaa julkaistaan syksyllä. Tapahtumassa esiintyvät vuosittain Suomen kovimmat live-esiintyjät. 

Liput:

Tiketti ja Lippu.fi, 25.7. klo 9:

3 päivän peruslippu 99€

3 päivän VIP 259€ 

 

Pressikuvat: https://tammerfest.fi/media/

Kuvaaja: Julius Konttinen

https://tammerfest.fi/

https://www.facebook.com/Tammerfest/

@tammerfest #tammerfest

-->