Lord Estin tuorein albumi julkaistaan myös Ruotsissa

Lord Estin tuorein albumi julkaistaan myös Ruotsissa

Hiphop-piireistä dancehallreggaen valtiaaksi kivunnut Lord Est julkaisi tammikuussa kolmannen pitkäsoittonsa ”Tulin teitä muistuttaan”, joka muistuttaa toukokuussa nyt myös Ruotsissa! Playgroundin toimesta Ruotsin markkinoille saapuva levy on Lord Estin ensimmäinen ulkomaan julkaisu. Suomenkielistä dancehallbilemusaa työstävä Lord Est vastaa pääosin sanoitus- ja rytmipuolesta ja Estin ryhmään kuuluva veljensä Uncle Tan säveltämisestä.
Lord Est pinkaisi suuren yleisön tietoisuuteen heti debyyttilevynsä avaussinglellä ”Viskit ja rommit”, jota ei voinut kukaan kuuleva ohittaa. Valtavan radiosoiton ansiosta Lord Estin nimi levisi kulovalkean tavoin eteenpäin ja keikkasuosio sai aivan uudet mittasuhteet. Tänäkin päivänä Lord Est liikuttaa ahkerasti niveliä pitkin poikin Suomea keräten peilipalloluolat täyteen bailukansaa.
Lord Estin debyyttilevy ”Aatelinen” julkaistiin vuonna 2002, jonka jälkeen herra teki yhteistyötä mm. Rockin Da Northin kanssa työstämällä ”King Size” hitin. Keväällä 2005 ilmestyi toinen pitkäsoitto ”Päivät töissä”, jolta lohkottiin singlet ”Hellä ori” ja ”Heristä nyrkkii”. Viimeisimmän albumin hittiviisut ovat ”Sä teet”, ”Ilman itsekurii” ja ”Jotkut Muijat” feat. Mariska. Levyllä kuullaan Mariskan lisäksi vierailijoina myös Elastista, Jonnaa ja kuubalais-räppäri Norlania.
Suomen toisen Lordin, Lord Estin kansainvälisten markkinoiden valtaus on alkanut!

www.lordest.fi
www.myspace.com/lordest

-->