Lost In Music 2014 artistihaku käynnistyy tänään

Lost In Music 2014 artistihaku käynnistyy tänään

 

Lost In Music -festivaali valtaa jälleen ensi syksynä Tampereen merkittävimmät keikkapaikat yli sadan artistin voimin. Kahdeksatta kertaa toteutettava kaupunkifestivaali järjestetään 15.–18.10.2014 ja se esittelee uutta ja ajankohtaista musiikkia yli genrerajojen: tyylilajien kirjo kattaa pop-, rock-, indie- ja metallimusiikin hiphoppia ja maailmanmusiikkia unohtamatta.

Lost In Musicissa lokakuussa esiintyvät artistit valitaan avoimen hakuprosessin kautta. Festivaalin nettisivuilta löytyvä hakukaavake on luotu helpottamaan esiintyjien valintaprosessia ja varmistamaan, että kaikki ehdotukset tulevat tasapuolisesti huomioiduiksi.

– Tapahtuma on nelipäiväinen ja sinne tullaan valitsemaan noin sata esiintyjää, kertoo festivaalin promoottori Feniks Willamo. Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä kesän ja syksyn aikana. Hakukaavake löytyy osoitteesta www.lostinmusic.fi. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 31.5.2014.

Lokakuisesta kaupunkifestivaalista nauttivat paitsi musiikin kuluttajat, myös sadat musiikkialan ammattilaiset, jotka saapuvat Tampereelle varta vasten katsastaakseen Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet. Viime vuonna Lost In Musicissa tehtiin lähes 15 000 keikkakäyntiä.

– Lost In Music tunnetaan tapahtumana, jonne mennään tsekkaamaan uusia, nousevia ja vielä tuntemattomiakin bändejä.  Ihmiset luottavat meidän tarjontaamme, ja siihen, että näiltä festareilta tekee todellisia bändilöytöjä, kertoo tapahtuman tuottaja Anu Aittoniemi.

Pieni erä Lost In Music -festaripasseja ennakkomyynnissä erikoishintaan
Lost In Music -kaupunkifestivaali myy ennakkoon rajoitetun erän erittäin edullisia festaripasseja. Passin hinta on 15 euroa / kpl (+ mahdolliset toimituskulut). Passi oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Lost in Music 2014 -tapahtumiin edellyttäen, että keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa. Liput tulevat myyntiin Tiketin toimipisteissä maanantaina 3.3., ja niitä lasketaan liikkeelle vain rajoitettu erä.

Lost In Music julkistaa ensimmäiset kiinnitykset kesäkuussa, ja tapahtuman normaalihintaiset festaripassit ja pääkonserttien ennakkoliput tulevat myyntiin heinäkuussa.

Tapahtumapaikat 2014:
Doris, Henry’s Pub, Ilves Bar & Night, Jack The Rooster, Nightclub Tähti, Paapan kapakka, Pakkahuone, & Klubi, Ravintola Artturi, Tampere-talo, Telakka, TTT-Klubi ja Yo-talo.

Lisätiedot tapahtumasta www.lostinmusic.fi

Lost In Music Facebookissa www.facebook.com/lostinmusicfestival

Lost In Music Twitterissä twitter.com/LIMfest

Kuvia festivaalista www.flickr.com/photos/musiikkimedia

Lost In Music on Suomen tärkein showcase-kaupunkifestivaali, joka esittelee tämän hetken kuumimmat ja mielenkiintoisimmat musiikkiuutuudet aina popista maailmanmusiikkiin ja hip hopista metalliin. Lost In Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa.