Lost In Music -festivaalin artistihaku käynnistyy tänään

Lost In Music -festivaalin artistihaku käynnistyy tänään

Lost In Music -festivaali valtaa jälleen ensi syksynä Tampereen merkittävimmät keikkapaikat jopa sadan artistin voimin. Seitsemättä kertaa toteutettava kaupunkifestivaali järjestetään 16.–19.10.2013 ja se esittelee uutta ja ajankohtaista musiikkia yli genrerajojen aina popista maailmanmusiikkiin ja hiphopista metalliin. Viime vuonna Lost In Musicin antiin tutustui 16 200 kävijää, joka on tapahtuman kaikkien aikojen kävijäennätys.

Lost In Music julkistaa nyt viime vuosien tapaan avoimen hakuprosessin, jonka tuloksena valitaan tämän vuoden tapahtumassa esiintyvät artistit. Festivaalin nettisivuilta löytyvä hakukaavake on luotu helpottamaan esiintyjien valintaprosessia ja varmistamaan, että kaikki ehdotukset tulevat tasapuolisesti huomioiduiksi. Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä kesän ja syksyn aikana.

Tapahtuma on nelipäiväinen ja sinne tullaan valitsemaan noin sata esiintyjää. Hakukaavake löytyy osoitteesta www.lostinmusic.fi. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 30.5.2013.

Lokakuisesta festivaalista nauttivat paitsi musiikin kuluttajat myös sadat kotimaiset musiikkialan ammattilaiset sekä yli 100 kansainvälistä toimijaa, jotka saapuvat Tampereelle varta vasten katsastaakseen Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet.

www.lostinmusic.fi
http://www.flickr.com/photos/musiikkimedia/sets/ (kuvat vapaasti käytettävissä, kun kuvaajan nimi on mainittu)
www.musiikkimedia.fi