Lost in Music -festivaalin artistihaku on käynnistynyt

Lost in Music -festivaalin artistihaku on käynnistynyt

Lost in Music -festivaali valtaa jälleen ensi syksynä Tampereen merkittävimmät keikkapaikat lähes sadan artistin voimin. Kuudetta kertaa toteutettava klubifestivaali järjestetään 17.-20.10.2012.

Lost in Music julkistaa nyt viime vuosien tapaan avoimen hakuprosessin, jonka tuloksena valitaan tämän vuoden Lost in Music -esiintyjät. Festivaalin nettisivuilta löytyvä hakukaavake on luotu helpottamaan esiintyjien valintaprosessia ja varmistamaan, että kaikki ehdotukset tulevat tasapuolisesti huomioiduiksi. Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä kesän ja syksyn aikana.

Tapahtumaan tullaan valitsemaan lähes sata esiintyjää. Hakukaavake löytyy osoitteesta www.lostinmusic.fi. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.5.2012.

Lost in Music on osa Musiikki & Media -tapahtumaa
Lost in Music on Musiikki & Median yhteydessä järjestettävä showcase-festivaali, joka esittelee uutta ja ajankohtaista musiikkia yli genrerajojen aina popista jazziin ja hiphopista metalliin. Musiikki & Median showcaseista ovat aikoinaan ponnistaneet mm. HIM ja The Rasmus, ja sittemmin lavalla on nähty kansainväliseen suosioon nousseista bändeistä esimerkiksi Disco Ensemble, Michael Monroe, Von Hertzen Brothers, Huoratron ja eestiläinen Ewert & The Two Dragons, jolle viimevuotinen esiintyminen Lost in Musicissa toimi ponnahduslautana myös muun Euroopan markkinoille.Lambda sensor visit it

Lokakuisesta festivaalista nauttivat paitsi musiikin kuluttajat myös sadat kotimaiset musiikkialan ammattilaiset sekä noin 100 kansainvälistä toimijaa, jotka saapuvat Tampereelle varta vasten katsastaakseen Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet.

Lisätiedot www.lostinmusic.fi ja www.musiikkimedia.fi.