Lovexin "Action"-videolla leffa-actionia

Lovexin "Action"-videolla leffa-actionia

Lovexin tuoreen ”Action”-sinkun videon virallinen ensiesitys on tänään 22.3. Videota kuvattiin Joulun välipäivinä Espanjassa ja soittokohtaukset alkuvuodesta Helsingin Nosturissa. Videolla esiintyvät ilmastuntit ja laskuvarjohypyt toteutti Vaihtoehtohypyt Oy.

”Lähdin pikakomennuksella ohjaajan ja kuvausryhmän kanssa Espanjaan. Astuin vihdoinkin vuosien rooliharjoittelun jälkeen action-sankarin saappaisiin ja kuvausreissu meni mallikkaasti. Olimme Empuriabravassa, joka on Euroopan suurin laskuvarjohyppykeskus. Siellä meitä odotti joukko suomalaisia huippulaskuvarjohyppääjiä, joiden avulla saimme kuvattua videolle harvinaislaatuisen wingsuit -ilmataistelukohtauksen”, kertoo laulaja Theon.

Nosturissa toteutettu kuvauspäivä venyi pitkäksi: ”Päivä oli pitkä ja hiki virtasi, mutta kultaiseksi maalattu nainen yläosattomissa piristi kummasti kuvauksia”, Theon jatkaa.

Videon on ohjannut Saku Perintö.

Yhtyeelle leimallisiin pop ja rock -elementteihin Lovex on uudella albumimateriaalilla lisännyt mielenkiintoisia uusia mausteita, josta ”Action”-biisi antoi jo osviittaa. Biisi on tällä hetkellä radiosoitossa ja sen virallinen julkaisupäivä on tänään 22.3., joten se on saatavana nyt myös digikaupoista.

Katso video tästä!

www.lovex.fi
www.facebook.com/lovexofficial