Maailman nopein neliovinen auto nyt saatavilla myös Suomessa

Maailman nopein neliovinen auto nyt saatavilla myös Suomessa
* Teslan nelivetomallin koeajo mahdollista varata helmikuulle
* Valtion energiainvestointituki sähköautoille loppuu 11.12.2014
Huiman suosion saaneesta sähköauto Teslasta tulee ensi vuonna markkinoille nelivetomalli, jossa kiihtyvyys 0-100 km/h on 3,4 sekuntia ja hevosvoimia 700. Näin ollen se pääsee samoihin lukemiin kuin McLaren F1 ja tulee olemaan maailman nopein neliovinen auto. Nelivetomallistoon kuuluvat 85D ja 700 hevosvoiman P85D-malli. Uutuutena neliveto-Teslasta löytyy mullistava AutoPilot, joka mahdollistaa auton itseohjaamisen.

Kyseisestä autosta on mahdollista saada valtion energiainvestointituki (18 000 euroa), mikäli hakemuksen täyttää torstaihin 11.12.2014 mennessä osoitteessa http://www.sahkoinenliikenne.fi/energiainvestointituki

Teslan Supercharger -pikalatausasemat saapuvat Suomeen vuoden 2015 aikana. Ne mahdollistavat sähköautojen latauksen nopeasti ja maksutta. Tesloja nähdään nykyisin Suomessa myös taksikäytössä pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Nelivetoisten Tesla-mallien ennakkotilaukset ovat alkaneet. Koeajovaraukset osoitteesta helsinki@auto-outlet.fi

http://www.auto-outlet.fi

Lisätiedot ja haastattelut:
Auto-Outlet Helsinki Oy, Miika Toivonen, 010 292 2882, miika.toivonen@auto-outlet.fi

Tesla-malleja maahantuo Auto-Outlet Helsinki Oy, joka on tällä hetkellä nopeiten kasvava automyynnin toimija. Se toimii Suomessa Vantaalla ja Tampereella. Tänä vuonna yhtiön liikevaihto yli kaksinkertaistuu 25 miljoonaan euroon.