'Markkinoinnin selvät sävelet ja reseptit' -koulutuspäivä, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, ti 3.11.2015 klo 8.30-16.00

'Markkinoinnin selvät sävelet ja reseptit' -koulutuspäivä, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, ti 3.11.2015 klo 8.30-16.00

Päivän aiheet:
EPPU NORMAALI OY (Aku Syrjä ja Juha Torvinen) – Kellareista areenoille. Kun intohimosta tuli ammatti ja bisnes. Millä eväin? Eppujen ikimuistoiset markkinointitempaukset.
SAARIOINEN OY (Päivi Pitkämäki) – Kun maksalaatikko ei ollut enää entisensä. Hyvä tarina myynninedistäjänä.
ILVES-HOCKEY OY (Lasse Fihl ja Valtteri Autero) – Pähkähulluilla ideoilla uutiskynnyksen yli ja tehoa myyntiin enemmän kuin kalliilla kampanjalla.
YLE TAMPERE (Sinikka Tuomi) – Miten mediaa kannattaa tänä päivänä lähestyä? Mistä uutisaiheet napataan?
TAMPEREEN YLIOPISTO (Mikko Hautakangas) – Mistä ja miten eri yhteisöt tavoitetaan? Kuinka fanikulttuureja voi hyödyntää verkottuneessa mediakulttuurissa?

Ensimmäistä kertaa järjestettävä ’Markkinoinnin selvät sävelet ja reseptit’ -koulutuspäivä Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa tiistaina 3.11.2015 tarjoaa tarinoita ja näkökulmia onnistuneista yritys-, palvelu- ja tuotekampanjoista. Mistä kaikki sai alkunsa ja miten polku kulki? Asioita ovat avaamassa tekijät kampanjoiden takaa. Tule paikalle kuuntelemaan mielenkiintoiset taustatarinat ja räätälöimään onnistuneet reseptit omaan bisnekseesi.

Yrityselämän lisäksi paikalla on mediatutkija Mikko Hautakangas, jolla on tutkittua tietoa fanikulttuureista ja niiden hyödyntämisestä markkinoinnissa, sekä Sinikka Tuomi Yleltä, joka kertoo, miten mediaa kannattaisi tänä päivänä lähestyä ja mikä on tie valtakunnan uutisotsikoihin.

Iltapäivä huipentuu pyöreän pöydän keskusteluihin, joissa pohditaan mm. miten päivän oppeja voisi räätälöidä omaan bisnekseen. Kuulemme runsaasti esimerkkejä onnistuneista ja vähemmän onnistuneista markkinointiratkaisuista, ja opimme, mikä markkinointicocktail toimii parhaiten: ostettu vai ansaittu media? Keskustelemme myös käytännön kokemusten kautta somen roolista eri alojen markkinointikokonaisuudessa sekä blogien hyödyntämisestä markkinoinnissa ja promootiossa.

Tervetuloa verkottumaan eri alojen kollegoiden kanssa!

Lisätiedot, aikataulu, koulutuspäivän hinnat ja ilmoittautuminen:

http://www.true.fi/markkinoinnin-selvat-savelet-ja-reseptit/