Massacran koko tuotanto uudelleenjulkaisussa 8.11.2013

Massacran koko tuotanto uudelleenjulkaisussa 8.11.2013

Vuonna 1996 lopettanut, Ranskan tunnetuimpiin death metal -yhtyeisiin lukeutuva, Massacra uudelleenjulkaisee 8.11. bändin koko tuotannon. Kaikki kappaleet on remasteroitu Ulf Horbeltin toimesta, joka on tunnettu huikeista remasteroinneista yhtyeille kuten Grave, Asphyx, Morbid ja Necropsy.

Yhtyeen kitaristi Jean-Marc Tristani kommentoi:
”Lukuisien vuosien jälkeen päätimme vihdoin uudelleenjulkaista meidän yhtyeen koko tuotannon aivan ensimmäisestä demosta lähtien. Julkaisu sisältää Massacran kaikki albumit ja bonusmateriaalit vuosien varrelta. Rehellisesti sanoen, tämä uudelleen herätteleminen ei ole meidän teehetkemme alkuunkaan, mutta se meidän on myönnettävä, että Century Median työ on ollut todella sitoutunutta ja vakuuttavaa.”

Koko tuotanto tullaan julkaisemaan 8.11.2013, ja kauan sitten loppuunmyydyt albumit ”Final Holocaust”, ”Enjoy The Violence”, ”Signs Of The Decline”, ”Sick” ja ”Humanize Human”, ovat jälleen saatavilla. Kaikki viisi albumia ovat saaneet saman tämän päivän tuotantokäsittelyn kuin yhtyeen 80-luvun demotuotantokin.