Mitä syntyy EDM-musiikin, lyömäsoitinten ja visuaalisten show-elementtien yhdistelmästä?

Mitä syntyy EDM-musiikin, lyömäsoitinten ja visuaalisten show-elementtien yhdistelmästä?

Katso Takomo Percussionin ’Lights Off’ -video tästä

Tampereen konservatoriossa toisensa tavannut opiskelijaviisikko päätti lyödä hynttyyt yhteen ja tehdä jotain sellaista, mitä markkinoilla ei vielä ollut. Syntyi Takomo Percussion, joka yhdistelee EDM-musiikkia ja klassisia lyömäsoittimia sekä tarjoaa livenä huikean visuaalisen show’n.
Yhtyeen debyyttibiisi ’Lights Off’ kerää klikkejä sosiaalisessa mediassa ja kokoonpano myöntääkin saaneensa jo paljon positiivista palautetta:
”Video ja live-keikat ovat tuoneet äärimmäisen paljon loistavaa palautetta. Olemme kaiketi onnistuneet luomaan miellyttävän reseptin, jota on inspiroivaa maustaa biisien ja eri keikkojen mukaan”, pohtii Takomon Timo Hakala.Nuori yhtye on ehtinyt tehdä keikkoja konserttisaleissa, yhteistyötä useiden nimekkäiden suomalaisartistien kanssa, koulukonserttikiertueita ympäri maata, live-esiintymisiä televisiossa ja julkaista cover-biisejä, jotka ovat keränneet runsaasti katselukertoja Youtubessa. Tulossa on myös pelimusiikkikonsertteja. Laaja-alainen komppania on tehnyt sitä, mikä on tuntunut mielenkiintoiselta ja haastavalta.
”Läheisten ystävien ja loistavien muusikoiden kanssa on hauskaa kokeilla omia musiikillisia rajojaan”, sanoo Juho Fabrin.Yhtye työstää kuluvan vuoden aikana useita uusia biisejä, joissa tullaan kuulemaan eri vokalisteja. Tällä hetkellä kokoonpanolla on valmiina 10 minuutin Lights Off -liveshow ja 60 minuutin dj-setti. Myöhemmin tarjolla on myös kokopitkä omaan materiaalin perustuva ohjelmisto.

Katso ’Lights Off’ -video tästä!
Tekijätiedot:
FITPI1400001
Säv. Mikko Renfors, sov. Takomo Percussion, rumpukoreografia Oskari Auramo.

#takomopercussion
www.takomopercussion.com
www.facebook.com/takomopercussion