Movetronin paluu

Movetronin paluu

Ysäridiscon kiistaton kapteeni Movetron tekee näyttävän paluun uusimmalla ”Kulje vaan” -biisillä: http://youtu.be/hUn1CnZqk_w

Kolmikko on liverintamalla ahkeroinut likimain taukoamatta, mutta edellisestä albumista ehti vierähtää jo kuutisen vuotta. Viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn julkaisseen yhtyeen läpimurtohittejä olivat ”Romeo ja Julia”, ”Ristinolla” ja ”Ei kenenkään maa”. Laulaja Päivi Lepistö julkaisi vuonna 2002 ”Yöperhonen” – sooloalbumin, jolta radiosoitossa ovat edelleen useat biisit kuten debyyttisingle ”En kaipaa sua”. Lepistö on tunnettu paitsi Movetronin riveistä ja soolourastaan myös Tampereen Musiikkiteatteri Palatsin musiikkiteatterirooleistaan sekä vierailuistaan muiden tunnettujen yhtyeiden albumeilla ja live-kokoonpanoissa.200-120

Kitaristi Timo Löyvä tekee Movetronin ohella musiikkia eri TV-produktioihin ja ahkeroi Kolmas Nainen -yhtyeen rivistössä. Kosketinsoittaja Jukka Tanttari työstää keikkailun ja siviilitöiden lisäksi uutta Movetron-biisimateriaalia.

Biisin säveltäjä ja tuottajavelho, kosketinsoittaja Jukka Tanttari kertoo uudesta biisistä:
”Päivi pääsi tällä kertaa runoilemaan, joten lyriikat ovat peräisin hänen kynästään. Kertsiin laitoimme Romeo-aikojen muistoksi laukkabassoa ja koko biisiin haettiin ’aitoa’ ysärisoundia. Siihen lisäiltiin vielä sopivasti tämän vuosituhannen tuulia – unohtamatta kuitenkaan yhtyeen musiikillisia juuria – ja lopputulos kuulostaa hyvin paljon.. tämän päivän Movetronilta!”

Uusia biisejä Movetronin lippaassa on jo useita, mutta kokonaisen albumin julkaisusta yhtye ei vielä kerro enempää. Kolmikon keikkasuosio on ollut vuodesta toiseen mittavaa ja seuraavat live-keikat on mahdollisuus todistaa perjantaina 18.4. Helsingin Amarillossa ja 23.5. Jyväskylän Jyväshovissa.
vcp-510 exam

www.movetron.fi