Musiikki & Media -tapahtuma Tampereella 17.-20.10.2013

Musiikki & Media -tapahtuma Tampereella 17.-20.10.2013

Alan johtava tapahtuma kerää jälleen 700 toimijaa yhteen keskustelemaan alan kuumimmista kysymyksistä, verkostoitumaan ja nauttimaan live-musiikista Lost In Musicissa

Vuonna 1989 perustettu johtava Suomen musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media järjestetään tänä vuonna 17.-20.10. Tapahtuma on toiminut jo kahden vuosikymmenen ajan suomalaisen musiikkialan ’akatemiana’ keräten vuosittain Tampereelle kotimaiset levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja mediasektoreiden keskeisimmät toimijat sekä kasvavan joukon kansainvälisiä musiikkialan ammattilaisia ympäri maailmaa.

Musiikki & Mediassa keskustellaan ajankohtaisista ilmiöistä ja etsitään ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Tämän vuoden tapahtumassa saadaan vinkkejä siitä, mitä musiikkiala voi oppia urheilubisneksestä ja päinvastoin. Aiheina ovat myös radiomediakentän muutokset, promootion haasteet ja kompastuskivet sekä äänitteiden myynti. Keskustelua jatketaan ympäristöön ja tapahtumatuotantoon liittyvissä kysymyksissä. Mukana on tietenkin myös kansainvälisiä tähtipuhujia. Kaikkiaan tapahtuman seminaariohjelmaan sisältyy noin 50 eri paneelia, keynote-puheenvuoroa, workshoppia sekä kotimaisten ja ulkomaisten huippuammattilaisten haastatteluja. Mukana on 150 panelistia ja puhujaa, ja tapahtumaan osallistuu noin 700 musiikkialan ammattilaista.

”Musiikki & Media on jo toistakymmentä vuotta ollut Suomen merkittävin alan yhteen kokoava keskustelu- ja verkostoitumisalusta. Teemme yhteistyötä alan järjestöjen kanssa kuten mm. IndieCo ry, Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry, Suomen rock-klubien liitto ry, RadioMedia ja pääyhteistyökumppani Teosto. Lisäksi strategiamme mukainen yhteistyö Venäjän ja Baltian maiden suuntaan vahvistuu entisestään mm. Doing Business in Russia & The Baltics –seminaarikokonaisuuden kautta, jonka tavoitteena on tehostaa suomalaisten, venäläisten ja baltialaisten toimijoiden yhteistyötä ja konkreettisesti aikaansaada uusia kontakteja, verkostoja ja monensuuntaista kaupankäyntiä. Musiikki & Media on myös varteenotettava kansainvälinen verkostoitumispaikka, jonka strateginen tavoite on olla merkittävin foorumi Pohjoismaiden, Venäjän ja Baltian sekä Euroopan musiikkiammattilaisten välillä”, kommentoi tulevaa tapahtumaa ja yhteistyötä Musiikki & Median toimitusjohtaja Anu Aittoniemi.

Musiikki & Media Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä 17.-20.10. Rekisteröityminen viime vuoden hinnalla 30.6. saakka osoitteessa: http://www.musiikkimedia.fi/fi/rekisteroityminen/
Lost in Music -kaupunkifestivaali esittelee tuoreet kotimaiset artistit ja kiinnostavimmat ajankohtaiset tähdet Tampereen klubeilla 16.-20.10.

www.musiikkimedia.fi