Musiikki & Media tulee taas!

Musiikki & Media tulee taas!

Vuoden 2010 Musiikki & Media -tapahtuman rekisteröityminen on avattu osoitteessa www.musiikkimedia.fi. Suomalaisen musiikkibisneksen tärkein ammattilaistapahtuma järjestetään jo 21. kerran 21.- 24. lokakuuta Tampereella Sokos Hotel Ilveksessä.

Musiikki & Media kerää yhteen 600 kotimaista ja 100 kansainvälistä musiikkibisneksen ja -median toimijaa. Tapahtuman fokus on verkostoitumisessa ja tuoreita näkökulmia ja uutta tietoa tuovissa seminaareissa, paneelikeskusteluissa, keynote-puheenvuoroissa sekä alan koti- ja ulkomaisten legendojen haastatteluissa sekä tietysti ajankohtaisissa showcase -esiintymisissä.

Seminaariosuus alkaa jo torstaina tapahtuman virallisilla avajaisilla ja muun muassa perinteisellä Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n seminaarilla. Kaiken kaikkiaan luvassa on edellisvuosien tapaan sekä kotimaisten että kansainvälisten gurujen ja huippuosaajien keynote-esiintymisiä ja Celebrity-haastatteluita. Ensimmäisiä varmistuneita seminaariaiheita ovat mm. yleisötapahtumien ja festivaalien ympäristöasiat, suomalaisen musiikkibisneksen tulevaisuus eduskuntavaalien jälkeen, Vaka-hankkeen tilinpäätös ja jatko, miten ja missä levyjä myydään vuonna 2011, sosiaalisen median hyödyntämisen ulottuvuudet sekä pitchaus musiikin markkinoinnissa. Ylen koordinoimaan Kuka mitä häh? -projektiin liittyvässä paneelissa aiheena on suomalaisen populaarimusiikin tulevaisuus. Musiikkiviennin uuden kärkihankkeen mukaisesti esillä ovat nyt erityisesti Pohjoismaiden markkinat ja niiden keskeiset toimijat ja ostajat, mutta tapahtumassa näkyy ja kuuluu myös sekä suomalaisia että kansainvälisiä osanottajia kiinnostava yhteistyö ja verkostoituminen Venäjän ja Baltian maiden kanssa. Seminaariohjelmaa tarkennetaan ja päivitetään säännöllisesti tiedotteilla sekä tapahtuman nettisivuilla. Musiikki & Media huipentuu tänä vuonna lauantaina 23.10. Tampere-talossa Industry Awards Gaalaan, jossa palkitaan vuoden ansioituneimmat ammattilaiset, yhtiöt, esiintymispaikat ja festivaalit.

Musiikki & Median yhteydessä järjestetään jo neljättä kertaa kaupunkifestivaali Lost In Music, jossa esiintyy lähes 100 artistia. Mukana on sekä nimekkäitä esiintyjiä että uusia kuumia löytöjä, joille Lost In Music toimii showcase-tilaisuutena sekä kotimaan että kansainvälisille markkinoille. Lost In Music -festivaali on vuosittain kerännyt yleisöä lähes kymmenentuhatta henkeä. Lost In Music -esiintyjät valitaan viime vuoden tavoin toukokuun ajan käynnissä olevan avoimen artistihaun avulla. Lisätietoja ja hakulomake löytyy osoitteesta www.lostinmusic.fi. Artistihaku on jo käynnistynyt.

Kolmena edellisenä vuonna tapahtuman käytännön järjestelyt oli ulkoistettu. Musiikki & Media 2010:n tuotannosta vastaa jälleen Suomen Musiikki & Media Tapahtumat S.M.M. Oy, jonka uusi tapahtumatuottaja Anu Aittoniemi on aloittanut vuoden alussa. Suomen musiikkialan tärkein tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Music Export Finlandin ja Lost In Music Oy:n kanssa. Musiikki & Media -tapahtuman kansainvälisten vieraiden tuotantoa tukevat Opetus- ja kulttuuriministeriö, Työ- ja elinkeinoministeriö ja Ulkoasiainministeriö.

Rekisteröidy nyt!
Musiikki & Median osanottohintoja on tarkistettu viime vuodesta – ja nimenomaan alaspäin! Rekisteröityminen on myös sitä edullisempaa, mitä aikaisemmin sen tekee.  Rekisteröityminen oikeuttaa sisäänpääsyn ammattilaisseminaareihin, kaikkiin Lost In Music -kaupunkifestivaalin konsertteihin (klubien kapasiteettien rajoissa) ja Industry Awards -gaalaan. Rekisteröityminen on vieläkin edullisempaa ilman gaalaosallistumista. Tapahtumaan rekisteröidytään verkkosivuillamme olevalla lomakkeella. Mikäli tarvitset apua tai sinulla on ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä: info@musiikkimedia.fi.