Neljä Ruusua julkaisee uuden videon ja remixin

Neljä Ruusua julkaisee uuden videon ja remixin

Elokuussa ”Katkera kuu” -albumilla tauolta palannut pop-ikoni Neljä Ruusua on ahkeroinut keikkalavoilla. Isojen kesäfestivaalikeikkojen ja pitkän syysklubirundin päätteeksi yhtye julkaisee kolmannesta ”Nuori ikäisekseen” -singlestä videon. Videolla on mukana myös Jouko Puolanto, joka kuuluu laulaja Ilkka Alangon suomalaisiin lempinäyttelijöihin. Hän on tunnettu lukuisien roolien lisäksi myös legendaarisesta ”Kaveri”-lyhytelokuvasta.

”Saimme houkuteltua Joken videollemme toiseksi päähenkilöksi. Toinen on koira. Molemmat oman alansa huippuja ja se tekeekin katselunautinnosta vaivattoman. Orkesterin jäsenet parodioivat sopivasti kappaleen hengen mukaisesti itseään. Tämä saattaa olla myös osin tahatonta”, Alanko naurahtaa.

Video käsikirjoittui kitaristi Kode Koistisen päässä. Ideoita jalostettiin yhtyeen jäsenten kesken ja loput improvisoitiin. Ohjaajaksi, kuvaajaksi ja leikkaajaksi valikoitui Tommi Tikka, joka on bändin vanha tuttu 90-luvun alkuajoilta. ”Tomppa on tehnyt aisaparinsa Aulis Moision kanssa kaikki ne Ruusujen legendaariset ’viiden markan videot’. Tuntui hieman hassulta, mutta todella mukavalta, työskennellä hänen kanssaan niin monen vuoden tauon jälkeen. Yhtä positiivinen hullu kuin aina ennenkin..”, kommentoi Ilkka Alanko.

Katso video:  http://youtu.be/N9Tmeq-fCWc

Videon lisäksi biisi on saanut remix-version, joka on Jaakko Salovaaran käsialaa. ”Takaisin remix-kantaan, pitkästä aikaa! Edellisestä Ruusu-mixistä onkin jo luvattoman pitkä aika. Olen diggaillut suuresti Salovaaran käsialaa vuosien varrella. Varsinkin Bomfunkien In Stereo-albumi on tuotannollisestikin ihan klassikkokamaa. Nyt saimme ylipuhuttua hänet operoimaan meille remixin. Tämä on hauskaa ja toivottavasti näitä tulee vielä lisää. Let’s dance!”.

Kuuntele remix: http://youtu.be/sOs7hO7tyRg

Tämän vuoden viimeiset Neljä Ruusua -keikat ovat tänään perjantaina Vantaan Tulisuudelmassa ja huomenna lauantaina Kaarinan Old Texasissa.

www.neljaruusua.com