Neljä Ruusua -yhtyeen "Katkera Kuu" -paluualbumi julkaistaan 31.8

Neljä Ruusua -yhtyeen "Katkera Kuu" -paluualbumi julkaistaan 31.8

Yksi Suomen merkittävimmistä pop-ikoneista, Neljä Ruusua palaa liki kuuden vuoden tauolta 31.8. julkaistavalla ”Katkera kuu” -albumilla. Samanniminen single ja video julkaistaan 6.8. Sävellyksistä vastaa kitaristi Kode Koistinen ja sanoituksista laulaja-kitaristi Ilkka Alanko. Albumin tuottajana toimi Rake.

”Katkera kuu” -albumilta julkaistusta ”Seitsemän päivää selvinpäin” -sinkusta on ehtinyt muodostua jo kesähitti. Kyseisestä biisistä on tehty myös video: http://www.youtube.com/watch?v=52kwOO0PQaY

”Jotkut ovat jo ehtineet väittää ’Katkera kuu’ -biisiä kaikkien aikojen parhaaksi Neljä Ruusua -kappaleeksi”, Ilkka Alanko kertoo. ”Nuori ikäisekseen’ -biisi osuu useaan meistä, mutta tuntuu silti hyvältä. Melankolialla höystetty ’Valot sammuu’ on mielestäni taivaallinen pop-kappale ja ’Tallinnan aallot’ -kappaleessa keinuu kulttiklassikon ainekset”, summaa Alanko uusia Neljä Ruusua -biisejä.

Huikeassa vedossa oleva yhtye on tehnyt festivaalikeikkoja juhannuksesta alkaen ja kiertue jatkuu heinäkuun puoliväliin saakka. Syksyllä bändi starttaa klubikiertueelle, jossa kuullaan paljon myös tuoreen levyn materiaalia. Kiertuepäivät julkaistaan myöhemmin.

Neljä Ruusua ”Ruusu-TV” -Youtube-kanava: http://www.youtube.com/neljaruusua

Biisilista:
1. Tyhjä pää
2. Katkera kuu
3. Nuori ikäisekseen
4. Tähtisilmä
5. Seitsemän päivää selvinpäin
6. Toiset saa
7. Valot sammuu
8. Yöelämää
9. Kurjuuden kartano
10. Tallinnan aallot

Jäljellä olevat kesän festivaalikeikat:
12.07 Seinäjoki, Virittämö
13.07 Tampere, Tammerfest
13.07 Lahti, Lahden Yöt
14.07 Saarijärvi, Kirmot

Kokoonpano:
Ilkka Alanko – laulu ja kitara
Kode Koistinen – kitara
Lade Laakkonen – basso
Kämy Kämäräinen – rummut

Pressikuvat: http://ratasmusic.fi/press

www.neljaruusua.com