Nightwish lanseeraa omat Reino-tossut

Nightwish lanseeraa omat Reino-tossut

Nightwish-yhtye lanseeraa omat Reino-tossut. Ne ovat torstaista 1.11.12 alkaen tilattavissa Reino-kaupan nettisivuilta ja ennen joulua luvassa on laajempi jakelu. Reino-tossut tehdään kuosia ja painatusta myöten Suomessa. Aloite yhteistyöhön tuli bändin taholta.
Clé de produit Windows 7 Ultimate

Nightwish-manageri Ewo Pohjola kommentoi ideaa: ”Idea Nightwish-Reinoihin tuli bändin kiertuehenkilökunnalta. Kaverit painavat bussirundeilla omissa Reinoissaan 24/7. Kerran he kysyivät, että pitäisikö hoitaa työsuhde-Reinot joka tyypille. Tutustuessamme Euroopan kiertueella Battle Beast -manageri Kari Penttiseen, joka on hyvää pataa Reinotehtaan hemmojen kanssa, niin tässä sitä ollaan! Taskulaskinta ei hamuiltu missään vaiheessa vaan juhlittiin hienoa layoutia. Upealle kiertuehenkilökunnallekin koittaa pian joulu, kun Reinot saapuvat suoraan Lieksan tuotantohihnoilta. Made in Finland.”

”Monet taitelijat ja etenkin muusikot suosivat Reinoja, tunnetuimpia käyttäjiä olivat Kari Tapio, Juice ja Topi Sorsakoski. Nuoremman polven käyttäjiä ovat mm. Mariska, Ville Valo ja Jonne Aaron. Muusikkojen kanssa olemme tehneet vuosien mittaan paljonkin yhteystyötä mm. Reino-klubin kautta ja lisäksi olemme olleet mukana tekemässä useitakin levyjä”, kommentoi Huhtinen.

Monet bändit ja urheiluseurat ovat teettäneet faneilleen omat Reinot kuten Negative, Katri Helena, Petri Nygård, Tappara, Jokerit sekä muut jääkiekko- ja jalkapallomaajoukkueet. ”Reinoja on myyty tammikuusta 2005 alkaen yli 2 miljoonaa paria eli jos Reinot olisivat single niin se olisi ollut Suomen listan kärkisijoilla reilut 400 viikkoa ja kultalevykin olisi tullut joka viikko”, kertoo Arto Huhtinen.

Ensimmäiset Reinot valmistuivat Tampereella pulavuotena 1932 – samaan aikaan, kun valmistui maailman ensimmäinen sähkökitara. Tossut ovat pysyneet siitä asti alkuperäisessä kuosissa ja mallissa. Tossut ovat saavuttaneet klassikkoaseman ja niitä on myyty lähes kaksikymmentä miljoonaa paria. Reinoille kävi niin kuin lähes kaikille kulutustavaroille eli niiden valmistus siirrettiin halpamaihin 80-luvulla. Arto Huhtinen osti yhtiökumppaninsa Tuire Erkkilän kanssa Reinot silloiselta työnantajalta Nokian Jalkineilta vuonna 2005 ja siirsi tuotannon takaisin Suomeen. Reinojen suosio lähti eri syistä uuteen nousuun.
Visual Studio Clé

www.nightwish.com
www.reino.fi
www.reinokauppa.fi