Noora Louhimon debyyttialbumin kansitaide julki – albumi ilmestyy 5.3.

Noora Louhimon debyyttialbumin kansitaide julki – albumi ilmestyy 5.3.

• Levyn nimibiisin ’Eternal Wheel of Time and Space’ musiikkivideo on katsottavissa täältä!
• Levyjulkkarikeikka esitetään G Livelabista suorana lähetyksenä pe 19.3. klo 21.15

Battle Beastin laulajana tunnetun Noora Louhimon Eternal Wheel of Time and Space -debyyttialbumin kansitaide on julkaistu. Koko sooloproduktion visuaalisesta suunnittelusta ovat vastanneet Louhimo ja hänen veljensä Pekka V. Louhimo, jonka kädenjälki näkyy myös visuaalisen tuotannon toteutuksessa.
Noora Louhimo Experience -nimellä kulkevan soolotuotannon ensimmäinen albumi ilmestyy 5.3. Sen nimibiisi ja biisiin tehty video julkaistiin helmikuussa: https://youtu.be/JSNiUe75MgM

Albumin visuaalisessa maailmassa sukelletaan fiktiiviseen avaruusseikkailuun, jonne matka käy taikabussin kyydillä. ”Pekka toteuttaa visuaalisesti kuvitteellista scifi-tarinaa, jonka olen kehittänyt kuvaamaan päänsisäistä universumiani”, Noora kertoo.

Musiikillisesti levy edustaa sielukasta bluesrokkia kantrivivahtein, täysin ääripäätyyliä, johon Louhimo on totuttu aiemmin yhdistämään. Kunnianhimoisen teoksen kappaleissa kuullaan taidokkaan Noora Louhimo Experience -yhtyeen ohella torvi- ja viulusektioita sekä laulukuoroja. Albumin on tuottanut kitaristi Samuli Erkkilä, joka on vastannut myös sävellystyöstä Louhimon kanssa. Pekka V. Louhimo on ollut visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen ohella mukana myös sanoittamassa kappaleita.

Albumi on Louhimon hyvin henkilökohtainen teos hänen sielunmaisemaansa ja menneisyyteensä. Biiseissä avataan riipaisevia omakohtaisia tuntemuksia sydänsuruista elämäniloon ja menneisyydestä irti päästämiseen.

Biiseissä kuuluvat Louhimon musiikilliset juuret ja vaikuttajat. ”Aretha Franklinin vahva vaikutus näkyy erityisesti Sinner on the Floor -kappaleessa. If I Was Your Woman on puolestaan kunnianosoitus Dolly Partonille ja Peace of My Heart -cover tekee kunniaa Janis Joplinille”.
Franklinin, Partonin ja Joplinin lisäksi albumilla kuuluu kailuja Guns N’ Rosesista, Pink Floydista, AC/DC:stä ja Queenistä.

Albumilta löytyy myös kunnianosoitus länkkärileffoille ja bluesmusiikille (Last in Line) sekä ylistys elämälle, musiikille ja niiden sekoitukselle (Sinner on the Floor). Rokimpaa mimmi-poweria edustaa Valkyrie. New You on puolestaan sisarusten Nooran ja Pekan duettokappale.

Vielä ennen levyjulkaisua 26.2. suoratoistopalveluihin ilmestyy Nooran versioima, Janis Joplinin tunnetuksi tekemä cover, Peace of My Heart. Joplinin vaikutuksen ansiosta Noora Louhimolta kuullaan nyt viimein myös soolomateriaalia.

Levyjulkkarikeikka G Livelabista on katsottavissa striiminä pe 19.3. klo 21.15. Liput ja katselukoodi:
https://www.glivelab.fi/tampere/events/noora-louhimo-experience-eternal-wheel-of-time-and-602a331df023a90017042c02/ 

Noora Louhimo Experience: Eternal Wheel of Time and Space -biisilista
1. Eternal Wheel of Time and Space
2. Valkyrie
3. All These Yesterdays
4. Piece of Your Love
5. New You (duet with Pekka V. Louhimo)
6. Intro (Last in Line)
7. Last in Line
8. Sinner on the Floor
9. If I was your Woman
10. Urban Life
11. Piece of My Heart (cover)
12. CODA
13. Relax (remix, 10 years back bonus track)

Online:
https://nooralouhimo.com/
@nooralouhimoofficial
@creativeforge 

Pressikuvat: https://www.propromotion.fi/asiakkaat/noora-louhimo/ 

-->