Norther julkistaa uuden laulajan ja live-kitaristin nimet

Norther julkistaa uuden laulajan ja live-kitaristin nimet

Melodisen metallin vientiairueen Northerin ja sen laulaja-kitaristi Petri Lindroosin teiden erkaannuttua bändi on kiinnittänyt mikin varteen Aleksi Sihvosen (Medicated, ex-Imperanon). Uusi laulaja sai koko Norther-porukan vakuuttumaan kyvyistään vokalistinäytteiden ja persoonansa ansiosta.

”Olemme viimein löytäneet joukkueeseemme puuttuvan palasen. Aleksi on juuri etsimämme oikeantyylinen, luova ja taidokas laulaja Northeriin, joka tulee tuomaan paljon uutta bändimme soundiin. Hän hallitsee eri laulutyylit ja lisäksi hän on loistava tyyppi. Kemiamme pelaavat täydellisesti!”, kertoo yhtyeen puuhaherra ja basisti Jukka Koskinen.

Northerilla on myös ilo ilmoittaa, että se on napannut live-kitaristikseen Naildownista tutun Daniel Freybergin. Norther tulee palaamaan lauteille uudistuneena ja miehistöltään tuhdimpana kuin koskaan ennen – ja pelottavan täynnä energiaa!

Northerin kotisivuilta löytyy lisää tietoa & kuvia uusista jäsenistä. Siellä on lisäksi mahdollista päästä kuulemaan uuden laulajan, Aleksi Sihvosen, näyte ”Frozen Angel” -kappaleesta!

www.norther.net