Ozzy Osbourne ja Judas Priest Sauna Open Airin pääesiintyjiksi

Ozzy Osbourne ja Judas Priest Sauna Open Airin pääesiintyjiksi

Tulevan kesän Sauna Open Airista on tulossa todellinen metalliväen kansanjuhla, kun suven avaukseen saapuvat pääesiintyjiksi legendaariset Ozzy Osbourne ja Judas Priest. Raskaan rockin suurimpiin ikoneihin kuuluva Ozzy Osbourne esiintyy torstaina 9.6. ja Saunan lopettaa lauantaina 11.6. heavy metallin parhaimmistoon lukeutuvan levyn ”British Steel” julkaissut Judas Priest. Muita varmistuneita esiintyjiä ovat juuri loppuunmyydyllä kiertueella Suomessa oleva Helloween ja yksi Saunan toivotuimpiin bändeihin lukeutuva Saxon.

Judas Priest on ilmoittanut ensi vuoden kiertueensa olevan sen uran viimeinen maailmankiertue, joten rundi on nimetty asiaan kuuluvasti ”Farewell Tour”.

Bändin alkuperäisellä kitaristilla K.K. Downingilla on jo valmiiksi läheiset suhteet Tampereeseen ja tamperelaisiin:
”Edellinen Tampereen keikka oli aivan mainio. Fanit olivat loistavia! Mutta tapahtuihan Tampereella paljon muutakin…. Ehdin käydä kaupungilla mittavalla pubikierroksella. Taisimme vierailla kaikissa mahdollisissa pubeissa. Lämpötila oli 25 asteen verran pakkasen puolella! Odotankin ensi kesän Sauna Open Airin keikkaa kovalla innolla. Silloin on kesä ja Suomessa on lämmintä, toivottavasti ainakin 25 plusasteen verran. Lisäksi odotan ystävieni Ozzyn, Saxonin, Helloweenin ja kaikkien muiden tapaamista, keskellä Suomen suvea. Olen jo nyt varma, että ensi kesän tapahtumasta on tulossa kaikkien aikojen kovin Sauna Open Air. Ja toivottavasti ehdin uusia myös tuon pubikierroksen – mutta tällä kerralla hieman lämpimimmissä olosuhteissa!”

Sauna Open Airin toisella päänimellä eli toisella legendaarisella birminghamilaisnimellä Ozzy Osbournella on hieman samansuuntaisia muistoja, tosin vähän yleisemmällä tasolla:
”Muistan edelleen ensimmäisen vierailuni Suomeen. Saavuimme lentokentälle joskus seitsemältä aamulla ja kentän pubi oli jo avoinna. Ja se oli aivan täynnä hyvissä tunnelmissa juhlivia ihmisiä! Minähän nyökkäilin heti, että tässä on kansa minun makuuni!”

Ozzy Osbourne saapuu Saunaan uuden kitaristinsa Gus G:n kanssa:
”Yhteistyöni edellisen kitaristin Zakk Wylden kanssa saavutti lakipisteensä ja halusin mukaan uutta verta. Gus G onkin aivan loistava tyyppi enkä voisi toivoa vierelleni taidokkaampaa muusikkoa. Tämän kuulee mainiosti uudelta Scream-albumiltani!”

Sauna Open Air julkistaa lisää esiintyjiä sitä mukaa, kun keikat vahvistuvat ja niistä tiedotetaan festivaalin nettisivuilla www.sauna-open-air.fi

Sauna Open Air 9.-11.6.2011
Eteläpuisto, Tampere
www.sauna-open-air.fi

Lipunmyynti:
Kolmen päivän festivaaliliput ennakkohintaan 110 euroa (+ mahdolliset toimituskulut) tulevat myyntiin perjantaina 10.12. Lippupalveluun ja Tikettiin.
Päiväliput tulevat myyntiin myöhemmin.