Pate Mustajärven Tampereen Tornihotellin kattokeikka lähestyy

Pate Mustajärven Tampereen Tornihotellin kattokeikka lähestyy

* Keikka 15.10. klo 18 juhlistaa Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin avautumista
* Pate Mustajärvi esittää ensimmäistä kertaa livenä uuden soolosinkkunsa ”Parempaa elämää” 

Pate Mustajärvi julkaisi juuri tuoreen soolosinkun ”Parempaa elämää”, joka enteilee keväällä 2015 julkaistavaa 10. studioalbumia. Biisi saa ensimmäisen live-esityksensä Tampereen uusimman ja korkeimman hotellin, Solo Sokos Hotel Torni Tampereen avautumispäivänä keskiviikkona 15.10. klo 18.00.

Mustajärvi esittää hotellin kattoterassilla soolokokoonpanollaan singlebiisin lisäksi tuoreita ja jo entuudestaan tunnettuja soolobiisejään. Esiintyminen kuvataan hotellin ravintolatiloissa sijaitseville screeneille HD-tasoisena ja streamaus tehdään kuudella kameralla, joista kaksi ovat koptereita.

Keikka on avoin ja maksuton kaikille, mutta kattoterassille on 18 vuoden ikäraja. Kattoterassille myös mahtuu rajattu määrä yleisöä, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Keikkaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Radio Suomipopin netissä.

”On ilo ja kunnia olla ensimmäisenä toteuttamassa taltiointia Suomen mielenkiintoisimmassa keikkapaikassa ja tietysti Paten kanssa. Huikea keikkapaikka Suomen korkeimman asuinrakennuksen katolla vaatii tietysti kopterikameroita, joita olemme käyttäneet mainoselokuvissa ja elokuvissa, mutta nyt ensimmäistä kertaa tuomassa konsertin taltiointiin lisäarvoa. Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa upeat puitteet konsertteihin tai vaikkapa stand up -keikkojen live streamaukseen”,sanoo vastaava tuottaja Ilkka Niemi Tuotantoyhtiö Legendasta.

Tulevalta Pate Mustajärven sooloalbumilta on lupa odottaa vahvoja tulkintoja ja koskettavia tarinoita. Levyä on työstetty pieteetillä jo vuoden ja lopputuloksena on kunnianhimoinen kokonaisuus rock-musiikin aikakirjoihin jääviä kappaleita. Ensimmäinen single on syntynyt Esa Elorannan kynästä ja sen on säveltänyt Jay Havanna. Singlevalinta oli Mustajärvelle helppo: ”Kappale sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin”, hän sanoo.

Kuuntele biisi: http://www.youtube.com/watch?v=_VQdMBpspxQ

www.pate.fi