Pilottihanke: keikkataltiointi ostettavissa heti keikan jälkeen!

Pilottihanke: keikkataltiointi ostettavissa heti keikan jälkeen!

Akun Tehtaalla toimiva TomFloor Production tarjoaa faneille liveä nopeasti ja helposti. Se on edelläkävijänä pilottihankkeessa, jossa tutkitaan uusien sisältötuotteiden kiinnostavuutta sekä kuluttajien ostokäyttäytymistä erilaisten tuotevaihtoehtojen suhteen.
Kuluttajalle tarjotaan keikkakokemuksen jälkeen mahdollisuus hankkia kyseinen elämys CD:nä, USB-muistitikulla tai lunastaa nettikatseluoikeus Aito Oikea Live -saitille, joka lanseerataan keskiviikkona 12. elokuuta.

Pilottihankkeen artistikärkenä on Heikki Silvennoinen, jonka keikka SF-Bluesin kanssa Lahden Jazztorilla tullaan taltioimaan 12. elokuuta. Keikkamateriaali on myynnissä vain hetki show’n päättymisen jälkeen. Netissä, ostettavien salasanojen takana, löytyy materiaali kuvan kera. Rajoitettu määrä tallenteita on myynnissä keikkapaikalla sekä myöhemmin Tehtaanmyymälässä: www.tehtaanmyymala.fi

Hanketta johtava Tomi Pietilä TomFloor Productionista kommentoi: ”Nykyajan muuttuvassa musiikkibisneksessä etsitään keinoja uudenlaisiin myyntikanaviin ja promootioon. Tässä saattaisi olla yksi vastaus tarjolla näihin kysymyksiin.” Pietilä uskoo hankkeen etenevän pilottia pidemmälle – niin artistien, heidän taustajoukkojensa kuin fanienkin puolelta – kun he huomaavat homman vaivattomuuden. ”Keikan jälkeisessä hurmostilassa kyseinen kokemus on mahdollista tarjota asiakkaalle konkreettisena muistona koetusta hetkestä”, hän jatkaa.