Pop Media lanseeraa kansainvälisen mobiilipalvelun

Pop Media lanseeraa kansainvälisen mobiilipalvelun

Viihdemediayhtiö Pop Media lanseeraa erityisesti älypuhelinkäyttöön suunnitellun keikkakalenteripalvelun. Konserttitietojen hakuun ja jakamiseen tarkoitettu palvelu toimii suoraan selaimessa millä tahansa älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Palvelun kautta voi hakea kaikkia tulevia keikkoja Katri Helenasta Metallicaan, suositella ystäville ja hankkia liput. Keikkoja voi hakea esimerkiksi paikkakunnan tai genren mukaan, ja karttasovellus ohjaa eksyneen määränpäähän. Rekisteröityneenä käyttäjä pystyy muun muassa korvamerkitsemään suosikkikeikkapaikkojaan tai tehdä useita genrevalintoja kerrallaan. Uudessa palvelussa otetaan käyttöön tunnettu Meteli-brändi ja se toimii osoitteessa meteli.net. Palvelu on kuluttajille täysin maksuton.

 

”Meillä on käsissämme ainutlaatuinen tuote, jonka suunnitteluun on käytetty valtava määrä työtunteja ja tulos on sen mukainen. Palveluna Meteli on onnistunut yli odotusten, ja käyttäjät päättävät tuleeko siitä menestys. Uskon että saamme kotimaassa vähintään 200.000 viikkokäyttäjää kevääseen mennessä”, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

 

Myös musiikin ja elokuvan aikakauslehdistä tunnettu Pop Media ylläpitää muun muassa Soundi.fiRumba.fiInferno.fiRytmi.com ja Episodi.fi -verkkosivustoja. Uusi palvelu onkin tarkoitus tuoda esille ensin Suomen suurimpien musiikkimedioiden kautta, ja lanseerausvaihe kestää ensi kesän musiikkifestareihin saakka.

 

”Tavoitteemme on avata palvelu vuoden sisällä vähintään kuuteen maahan alkaen Ruotsista. Kansainvälinen mobiilimarkkina on haastava, mutta meillä on laadukas tuote ja toimiva käyttöliittymä”, jatkaa Häkkinen.