Popeda ja Yö kohtaavat Baltic Princessillä 12.-15.12.2013.

Popeda ja Yö kohtaavat Baltic Princessillä 12.-15.12.2013.

Vuoden railakkaimmat pikkujoulujuhlat vietetään suomirockin suuruuksien kera Itämerellä


Suomirockin ikonit Popeda ja Yö kohtaavat ensi kertaa mittavalla Baltic Princess -risteilykiertueella 12.-15.12.2013. Luvassa on ennenkokematon ilotulitus suomirockin superhittejä, kun molemmat orkesterit heittävät omat keikkansa menomatkalla Turusta Tukholmaan. Luvassa on keikkoja myös näitä risteilyjä varten luoduilta spesiaaleilta kokoonpanoilta.

”Night Victory” -orkesterin muodostavat Juki Lewis (laulu, Yö), Daffy Terävä (kitara, Yö), Isopate Kivinen (koskettimet, Popeda), Lacu Lahtinen (rummut, Popeda), Ville Nenonen (basso, Popedan tekniikka) ja Mika Lamminsivu (kitara, Popedan tekniikka). ”Night Victory” soittaa M/S Baltic Princessin yökerhossa aamuyön tunteina raskaampaa pikkujoulumusiikkia.

Risteilyn paluumatkalla Tukholmasta Turkuun on juhlakansalla mahdollisuus kuulla Hellät Hetket -orkesteria solisteinaan Olli ja Pauli. Orkesterin muodostavat Costello Hautamäki (kitara, Popeda), Mikko Kangasjärvi (koskettimet, Yö), Jaska Latomaa (koskettimet, Yö), Jyrki Melartin (basso, Popeda) ja Ari Toikka (rummut, Yö). Tämän ainutkertaisen bändin laulusolisteina toimivat risteilyn viihdekapteenit Olli Lindholm ja Pauli Mustajärvi, joista Pauli laulaa Yötä ja Olli Popedaa yleisön toiveiden mukaisesti.

Erikoistrubaduurina risteilyllä toimii legandaarinen tuottaja, säveltäjä, sanoittaja, muusikko ja laulaja Mika Sundqvist, joka saa vastuulleen myös karaokekisan ylituomarin roolin.

Olli Lindholm innostui risteilyideasta välittömästi. ”Se oli haasteellinen, poikkeava ja rohkea idea. Olin heti hommassa mukana – osin myös siksi, että kokemukseni vuoden 2011 Yö-risteilyistä oli positiivinen. Mukana risteilyllä tulee olemaan molempien bändien diggareita eli tunnelma on riehakas ja harras”, Olli veistelee. Ennen risteilykeikkoja, Olli Lindholmilta saapuu kauppoihin joulualbumi, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Risteilykeikat ovat Popedan 35 -vuotisjuhlavuoden huipennus. ”Odotettavissa on todellinen family meeting -meininki”, tunnelmoi tulevaa meriseikkailua Pate Mustajärvi.

Matkanjärjestäjänä risteilyillä toimii Matka-Vekka, jonka markkinointijohtaja Erja Heikkilä kommentoi: ”Meillä on ollut ilo olla aiemmin järjestämässä molempien bändien kanssa konserttimatkoja. Kun ensimmäisen kerran kuulimme, että Popeda ja Yö olisivat samalla laivalla, olimme tietenkin aivan innoissamme. Olemme erittäin iloisia, että saamme olla matkatoimistona mukana järjestämässä tällaista ainutlaatuista risteilykokonaisuutta, kolme peräkkäistä lähtöä, kippareina kaikilla lähdöillä Pate ja Olli. Voivatko fanit muuta toivoa!”

Risteilylähtöjä on kolme: torstaina 12.12., perjantaina 13.12. ja lauantaina 14.12. Lipunmyynti alkaa Matka-Vekassa perjantaina 24.5.

Lipunmyynti Popedan ja Yön Baltic Princess -risteilykeikoille alkaa Matka-Vekassa perjantaina 24.5. klo 9.00. www.matkavekka.fi
Liput hintaan alkaen 59 euroa / henkilö / E4-hytti / risteily (12.12. lähtö)

www.popeda.com
www.likaisetlegendat.com