Popeda konsertoi Tampereen Raviradalla – Popeda radalla -tapahtuma Teivossa 10.6.

Popeda konsertoi Tampereen Raviradalla – Popeda radalla -tapahtuma Teivossa 10.6.

popeda1-lowres.jpg
Kuva: Jaakko Manninen

Ikurin rock-ratsu Popeda nousee toistamiseen kotiratansa, Teivon Ravikeskuksen, konserttilavalle Tampereella perjantaina 10.6. Edellisestä Popeda radalla -konsertista on ehtinyt kulua aikaa kolme vuotta. Tuolloin tapahtuma keräsi yleisöä liki 6000. Teivon Ravikeskus järjestää vuotuisesti ravien ohella yhden suurtapahtuman.

”Kun Tampereella haluaa liikuttaa väkeä, on yhteistyö Popedan kanssa toimiva konsepti. Silloin voi luottaa paikallisten fanien uskollisuuteen ja perinteiden kunnioitukseen”, kommentoi Tampereen Ravikeskus Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen

”Kun Popeda starttaa rokkikoneen käyntiin, siinä on yhtä paljon hevosvoimia kuin Teivon raviradalla!”, Popeda-yhtyeestä kommentoidaan. 

Popedan tulevaa konserttia Popeda radalla -tapahtumassa lämmittelevät ravit ja Coveralls -yhtye. 
”Ravit etkoina on riehakas – ja joillekin ehkä rahakas – kokemus! Monelle ensikertalaisille erilainen ja iloisesti yllättävä. Meillä pystyy osallistumaan päivän totopeleihin ja vaikka käymään tallialueella tutustumassa kilpailijoiden arkeen. Ravilähtöjen väliin tulee jälleen juonnettua ohjelmaa ja mielenkiintoisia haastatteluita”, Lehtonen vinkkaa.

Tampereen Ravikeskus on ihanteellinen paikka järjestää isoja tapahtumia, sillä se on helposti saavutettavissa ja alueella on paljon tilaa sekä valmis infra. Katettua tilaa, sisävessoja ja kiinteitä ravintoloita löytyy useita. Lisäksi VIP-lipun hankkineille on tarjolla buffet-ruokailu ja omat pöytäpaikat ravintolasta upein näkymin. Tarjoilijat huolehtivat juomatarjoiluista. Palvelut ovat koko alueella ensiluokkaiset, sillä organisaatio järjestää vuosittain liki 50 tapahtumaa.

Tapahtumassa hevosia näkee ja kuulee ihan läheltä. ”Tuomme tänä vuonna hevosia lähemmäs ravivieraita ja ehkä tapaat Elviksen kaviot kultaglitterissä jo VIP-portilla! Anna pitkän, kuuman kesän alkaa Teivossa: ota kaverit mukaan ja lähde radalle!”, Päivi Lehtonen kehottaa.

Tapahtuman lisätiedot ja lipunmyynti: www.teivo.fi/popedaradalla/

Lisätiedot:
JÄRJESTÄJÄ Tampereen Ravirata Oy, Päivi Lehtonen, +358 40 779 5583, paivi.lehtonen@teivo.fi
TIEDOTUS & PR ProPromotion Oy, Taija Holm, +358 40 748 3435, taija@propromotion.fi

-->