Popedalle oma nimikkoviini Alkoon

Popedalle oma nimikkoviini Alkoon

Popeda Voitto-punaviinin myynti alkoi maanantaina 2. heinäkuuta. Voitto myydään 75 cl pullossa, jonka hinta Alkossa on 12,90 euroa / pullo. Viini on valmistettu yhteistyössä bändin, EMI Finlandin sekä Winestate Oy:n kanssa. Popeda Voitto -viini löytyy Alkon tilausvalikoimasta.
Popeda Voitto-punaviini on valmistettu Espanjassa Toron laatuviinialueella ja se on tyyliltään rotevan hedelmäinen ja täyteläinen. Viinin on valmistuttanut Winestate Oy.

————————————————

Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki Popeda-yhtyeestä kommentoivat: ”Popedan merkitys kotimaisessa rockissa on vuosikymmenten aikana vain syventynyt ja Popeda -viini on kuten Popedan musiikki, se sopii moneen eri menoon – vaikkapa verisen pihvin kaveriksi tai muuten vain rotevasti sellaisenaan nautittavaksi Popedan sävelten tahtiin. Popeda-viini aiheuttaa hekumaa ja saa sielunmaiseman sykkimään.”

————————————————

Popeda Voitto jatkaa EMI Finlandin ja Winestate Oy:n yhdessä luoman viinijalaulu.fi -konseptin seuraavana menestystuotteena. Hankkeen ensimmäinen viini, Yö-yhtyeen Loisto-punaviini pullossa ja hanapakkauksessa osoittautui myyntimenestykseksi sekä on fanien keskuudessa saavuttanut suuren suosion, jopa keräilykohteena.

————————————————–

Viinikassi.fi -kuluttajapalvelun tuoteasiantuntija Tuomas Meriluoto MW kommentoi: ”Viini ja musiikki sopivat yhteen erittäin luonnollisesti. Niin musiikki, kuin viinikin kuuluvat monenlaiseen tunnelmaan. Tavoitteenamme viinijalaulu.fi -hankkeessa on rakentaa konsepti, jonka lähestyminen on mahdollista joko tietyn musiikin tai tietyn viinin suunnasta. Popeda Voitto viinissä halusimme tarjota erinomaisen musiikkinautinnon rinnalle upean viinielämyksen. Toron viinialueelta tuleva Popeda Voitto on laadultaan erittäin korkeatasoinen, ja uskon että maistuu vaativammallekin musiikin ja viinin ystävälle.”