Popedan kesän mittavin konsertti toteutuu Teivossa 14.6.

Popedan kesän mittavin konsertti toteutuu Teivossa 14.6.

Ikurin turpiini Popeda nousee soittamaan kesän mittavimman konserttinsa kotikulmillaan Teivossa perjantaina 14.6. Ennen konserttia luvassa on jännittäviä ravilähtöjä klo 18-21. Arto Nyberg haastattelee lähtöjen lomassa vahvasti Popedaan liittyviä henkilöitä ja tahoja. Haastateltavat julkistetaan toukokuun lopulla. Raviselostajanakin tunnettu Lauri Hyvönen viihdyttää yhtyeensä kera yleisöä VIP-alueen tuntumassa klo 21. Popeda nousee lavalle noin klo 22.

Konserttiin odotetaan tuhansia ravi- ja rock-faneja. ”VIP- ja premium-liput myytiin loppuun jo ajoissa keväällä. Konserttilippuja on kuitenkin saatavissa vielä. Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta päivästä, jossa yhdistyvät luontevalla tavalla niin rock kuin ravit. Näiden ohella tarjolla on tottakai runsas juoma- ja ruokavalikoima”, vinkkaa Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Teivossa on järjestetty mittavia konsertteja aikaisemminkin. Siellä ovat esiintyneet niin Anssi Kela kuin Eppu Normaali. ”Paikalla on erinomaiset puitteet niin raveihin kuin jättitapahtumiin”, Lehtonen toteaa.

Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa http://popedaradalla.fi/.
Media voi akkreditoitua lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen, josta käyvät ilmi työtehtävä ja media taija@propromotion.fi.

http://popedaradalla.fi/
https://www.facebook.com/Teivon-Ravit-275000844914/ 

Lisätiedot:
JÄRJESTÄJÄ Tampereen Ravirata Oy, Päivi Lehtonen, +358 40 779 5583‬, paivi.lehtonen@teivo.fi
TIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, +358 40 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->