Popedan kesän suurkonsertti Teivon Ravikeskuksessa – Popeda radalla -tapahtuma pe 10.6.

Popedan kesän suurkonsertti Teivon Ravikeskuksessa – Popeda radalla -tapahtuma pe 10.6.

popeda_lowres.jpg
Kuva: Vesa Holmala

Popedan kesän suurkonsertti toteutuu Teivon Ravikeskuksessa yhtyeen kotikaupungissa Tampereella perjantaina 10.6. Popeda radalla -tapahtuma starttaa raveilla klo 18 ja Popeda nousee lavalle klo 22. Yhtyettä lämmittelee Coveralls. 

”Eihän sitä malta edes lähtötelineissä odotella, että pääsee kesäiltana ravaamaan täysillä Teivossa – yhdessä yleisön kanssa ja meidän hittien tahdissa!”, Popeda-leiristä kommentoidaan. 

”Yhdistämällä ravitapahtuman ja kaksi keikkaa Teivo tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen myös niille, jotka eivät yleensä käy raveissa”, Teivon Raviradan toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kommentoi. 

Teivossa järjestetään liki viikottain tapahtuma, sillä ravit ravataan yli 40 kertaa vuodessa ja muita erikoistapahtumia ravikeskuksessa on useita. Osaamista ja rutiinia tapahtumajärjestämiseen on kertynyt vuosien ajan. Edellisen kerran Popeda radalla -tapahtuma täytti Teivon vuonna 2019. 

”Isot tapahtumat ovat tärkeitä ja Popeda radalla -tapahtuma on erikoisasemassa, koska se tuo paikalle väkeä, joille ravit eivät ole ihan jokaviikkoinen tapahtuma. Haluamme madaltaa kynnystä vierailla ravitapahtumissa. Tällainen isompi tapahtuma on meille tärkeä juhlapäivä ja teemme parhaamme, että kaikki sujuu ja kaikki viihtyvät. Tervetuloa kesän aloitukseen Teivoon!”, Päivi toivottaa. 

VIP loppuunmyyty, Premium täyttymässä
Lipunmyynti tämän vuoden tapahtumaan on käynnistynyt määrällisesti hieman hitaammin kuin edelliseen, mutta lippuja on myyty tuhansia. ”Budjetissa ollaan silti tällä hetkellä. Voimme omalta osaltamme vahvistaa, että asiakkaat jättävät ostopäätöksensä viime hetkille. VIP-liput on myyty loppuun, mutta perus- ja Premium-lippuja on vielä tarjolla. Premium-lipulla varmistaa ravintolapöydän sisätiloissa koko illaksi oman seurueensa käyttöön. Toki Teivossa toivotaan lämmintä, poutaista kesäiltaa!”, Lehtonen kommentoi. 

Valtava tapahtumatila
Teivon Ravikeskus on ihanteellinen lokaatio suurtapahtumiin. Ravintolapöytiin Teivon sisätiloissa mahtuu yhteensä 1000 henkilöä ja yleisötiloihin saman verran. Teivon katsomon edessä oleva terassi laajenee ja myyntipaikat on mitoitettu siten, että palvelu toimii sujuvasti. Myös Toto-myynnissä huomioidaan ensikertalaiset, sillä ravioppaat ovat tarvittaessa apuna opastamassa. Teivon tilat riittävät 5000 hengen tapahtumaan, mutta silti ulkoalueelle rakennetaan lisää myynti- ja wc-tilaa. Teivossa pystyy myös halutessaan pitämään turvavälejä. 

Äänessä ravi- ja Popeda-maailmoista tutut henkilöt
Ravien lomassa podiumilla nähdään Popeda- ja ravipiireistä tunnettuja henkilöitä kuten Popedan uusin basisti Alex Hautamäki, yhtyeen pitkäaikainen jo legendaksi kohonnut fanituotemyyjä Elvis, ravivalmentaja Joni-Petteri Irri ja hevosmies, Manse PP:n lukkari Juha Puhtimäki, joita haastattelevat toimittaja ja tv-tähti Katja Ståhl ja juontaja Sara Perttunen. Tarjolla on kiinnostavia tarinoita ravilähtöjen lomassa. 

”Me vedämme erilaisen ravi-illan! Jokainen pysyy jutuissa kärryillä!”, Katja ja Sara lupaavat. 

Tapahtuman lisätiedot ja lipunmyynti: www.teivo.fi/popedaradalla/

Pressikuvat: https://piikkikasvi.fi/rosteri/artistit/popeda/

-->