Popedan Täydelliset Miehet albumi iskeytyy kaupan tiskiin 24.9.

Popedan Täydelliset Miehet albumi iskeytyy kaupan tiskiin 24.9.

Ikurin rokkijyrä, kaikkien tuntema Popeda julkaisee syyskuussa viimein uutta materiaalia. Levy kantaa itseoikeutetusti nimeä ”Täydelliset miehet”. Edellisestä studiolevystä ehti kulua kolme vuotta ja ”30-vuotinen sota” -kokoelmastakin vuoden verran.
Konkarijoukkue palaa albumikentälle kaikin puolin uudistuneena. Silti se sisin, Popedalle ominaisimmat tavaramerkit – dieselinhajuiset tykit rokkibiisit, livekunto ja Pauli Mustajärvi – ovat ja pysyvät.

Popeda vuonna 2008
Tuoreella miehistöllä keväästä asti matkannut rokkijyrä elää täysin uudenlaista nuosukauttaan. Popeda on kaartanut 30 vuoden jälkeen kattokruunusaleihin ja rokkipoliisipyhättöihin.
Uuden levyn tymäköistä soundeista vastaa kultasormi Mikko Karmila (Nightwish, Kotiteollisuus, Negative). Suomen ensimmäinen ja aidoin äijä Pate Mustajärvi on elämänsä kunnossa, mikä näkyy lauteilla, mutta kuuluu eri toten laulusuorituksessa, joka on rennompaa ja hengittävämpää.

Biisien synnyttäjät
Biisien säveltämisestä vastaa pääosin kitaristitaituri Costello Hautamäki. Sanoituksia on ruutupaperille rustannut Pate Mustajärvi. Levyn avauskappale ”Elän itselleni” on toisen tamperelaisorkesterijäsenen, Negativen Jonne Aaronin sävellys- ja sanoitustyö.

”Kun kuulin mahdollisuudesta tehdä Popedalle kappale, otin välittömästi kitaran käteeni ja virittäydyin Popeda-fiilikseen. Siitä se syntyi. Uskomatonta, että kappaleeni päätyi bändin uudelle albumille. Olen ihaillut kyseistä komppaniaa nuoresta pojankoltiaisesta lähtien”, Jonne fiilistelee.

Pate kommentoi nuoren rokkikeisarin tuotosta:
”Eihän se biisi voi olla huono jos se alkaa sanalla ”viiltää”!”

Myös Markku Petander on tarjoillut omaa musiikillista kädenjälkeään levylle sanoittamalla ja säveltämällä kappaleen ”Huhhahhei”.

Albumilta löytyy jo singlenäkin julkaistu ja kesän keikkojen sekä radioiden hitti ”Kuutamohullu”, jo aiemmin julkaistu ”Aino” sekä uusin single ”Onhan päivä vielä huomennakin”.

Erikoispainos sisältää DVD:n
Levystä julkaistaan myös erikoispainos, joka sisältää DVD-taltioinnin Popedan stadionkeikasta Suomi-ilmiö-konsertissa. Elokuinen Ratinan konsertti on nautittavissa ensi kertaa nyt myös omalta kotisohvalta. Tätä ennen kyseistä rock’n roll -hurmosta pääsee väläyttämään verkkokalvoille asettumalla televisiovastaanottimen ääreen Neloselle sunnuntaina 31.8. klo 17, jolloin luvassa on kooste Ratinan keikasta. Kisakatsomoon kannattaa varata juhlajuomaa ja Tampereen viiri!

Yli 2500 keikkaa tähänastisen uransa aikana kaasuttanut Popeda juhlii uutta levyään tien päällä. Tehot ja kierrokset vain kasvavat!

www.popeda.com
Pressikuvat: www.poko.fi/press

-->