Popedan uran isoin keikka koittaa Tampereen Ratinan stadionilla tulevana lauantaina 4.8.

Popedan uran isoin keikka koittaa Tampereen Ratinan stadionilla tulevana lauantaina 4.8.

Popedan uran mittavin konsertti ja koko 40-vuotisjuhlan huipennus, Tampereen Ratinan stadionin konsertti koittaa tulevana lauantaina 4.8. Luvassa on yli kaksituntinen hittikavalkadi, jossa puitteita ja biisejä ei ole säästelty. Konsertti tulee bändin omin sanoin olemaan täynnä rokkia, joka on rajatonta riemua. Paikalle on saapumassa 30 000 Popeda-fania. 

”Kyseessä on Popedan uran eli oman elämäntyöni kohokohta”, toteaa Pate Mustajärvi. Popedan keulakuva on viime päivät valmistautunut historialliseen hetkeen. ”On tullut lenkkeiltyä enemmän kuin normikeikkaan valmistautuessa. Mielikuvaharjoituksiakin on tullut tehtyä, miltä se 30 000 hengen eteen nouseminen mahtaakaan tuntua”.

Popedaa lämmittelevät tamperelaiset, Negativesta suursuosioon noussut ja nykyisin soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä muusikko ja monialataiteilija Maria Mattila yhdessä Mara Balls -yhtyeensä kera.

”Popeda on kenties kovemmassa kunnossa kuin koskaan, joten odotan hauskaa, viihdyttävää ja miksei myös vähän nostalgista iltaa”, Mustajärvi miettii vain paria päivää ennen h-hetkeä.

VIP-alueella Ratinanniemen festivaalipuistossa meno ja tarjoilut alkavat jo tuntia ennen stadionin porttien avautumista klo 15.00. VIP-vieraille on tarjolla konserttimenu ja erikoisohjelmaa, kun Popedan kitaristina ja biisintekijänä tunnettu Costello Hautamäki hyppää VIP-lavalle ja viihdyttää vieraita tutuilla kappaleilla, jotka ovat saaneet jazz- ja hip hop -mausteen. Costellon lisäksi VIP:issä koetaan lähitaikuutta. 

Ratinan stadionille kannattaa saapua ajoissa ja varata sisääntuloon runsaasti aikaa. Mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, portilta voi ostaa vielä lippuja. VIP-alue myytiin loppuun jo keväällä. Aluekartta ja tärkeät konsertti-infot löytyvät osoitteesta www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa
Järjestäjä toivoo jokaisen konserttivieraan tutustuvan infoihin etukäteen. 

Konsertin alustava aikataulu:
klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 Popeda
klo 23.00 Konsertti päättyy 

VIP-alueen aikataulu:
klo 15.00 portit
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

Liput: Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50e

Lipunmyynti: www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: S, erilliset anniskelualueet. VIP K-18.

Pressikuvat tästä!

www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa
www.popeda.com
https://www.facebook.com/popedaofficial/

-->