Sami ja Pasi Kuronen

Puhujamanageri

Saara Sulander
saara@propromotion.fi
‭+358 40 505 3111‬

Pasi Kuronen

Yli 23 vuoden uran ammattikeittiöissä tehnyt Pasi erikoistui kokkiurallaan lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Tätä lähiruoan puolestapuhujaa on tituleerattu Suomen lähiruokaguruksikin tuodessaan lähiruoan tunnettavuutta esiin lukuisissa projekteissaan ja hankkeissaan. Lähiruoka ja pientuottajat ovatkin hänen lempiaiheitaan ruoasta puhuttaessa. Sittemmin ravintolauransa jättänyt Pasi toimii nykyään yrittäjänä vahvasti ruokaan ja markkinointiin painottuvassa tuotantoyhtiössään Liemi & Linssi Oy:ssä. Yhtiö tuottaa monipuolista sisältöä sekä ruoka-alan että monien muidenkin alojen yrityksille ja on mukana hyvin erilaisissa hankkeissa. Sosiaalinen media ja markkinointi on myös lähellä Pasin sydäntä. Hän auttaa useita pienyrityksiä, jotta ne saisivat mahdollisimman suuren hyödyn sosiaalisen median viidakossa.

Sami Kuronen

Sami Kurosen urapolku kävi selväksi jo 15-vuotiaana, kun hän teki ensimmäiset radiolähetykset kotikaupunkinsa paikallisradiossa Radio Majakassa. Uudestakaupungista tie vei ensin Turkuun ja lopulta Helsinkiin, valtakunnallisille kanaville. Suomipop ja Radio Aalto ovat tehneet Kurosen ääntä isommin tutuksi. Kurosen televisioura alkoi jo 1990-luvun lopulla. Ensin toimittajana parissa eri tuotannossa ja juontajana mm. Suomen Neito -finaalissa. Sittemmin Samin kasvot ovat tulleet tutuksi mm. Suomen unelmien poikamiehen, Miss Suomi -kisojen, Toisenlaisten teiniäitien ja Temptation Islandin juontajana. Reilut 30 vuotta median parissa ovat koulineet Samista rautaisen moniosaajan.  Ruoka on ollut Samin rakas harrastus jo pitkään. Veljensä Pasin kanssa he ovat kirjoittaneet kaksi ruokakirjaa, Elämäni reseptit ja Junnut kokkaa. Ruoan ja viinin ympärillä Sami on tehnyt myös paljon monenlaisia yhteistöitä reseptiikasta erilaisiin videotuotantoihin.

Sami ja Pasi toteuttavat yhdessä myös mm. Ruoka-aiheisia webinaareja, sekä puhujakeikkoja.

Sami ja Pasi Kurosen johdolla onnistuu sosiaalinen ruoanlaitto niin livenä kuin etänä. 
Kokit toimittavat etukäteen kauppa- ja tarpeistolistan.

Kokkaaminen tapahtuu heidän johdollaan joko tapahtumapaikalla tai videoyhteyden äärellä. Hauskaa yhdessäoloa, uusia makuja ja vinkkejä kokkailuun!