RMJ:ssä biletti tänä vuonna liki 30 000 juhannuksen juhlijaa

RMJ:ssä biletti tänä vuonna liki 30 000 juhannuksen juhlijaa

RMJ banneri

Kolmipäiväinen RMJ keräsi tänä juhannuksena liki 30 000 bilettäjää Rauman Otanlahteen 21.-23.6. Kävijämäärä täytti festivaalin järjestäjän odotukset. Äärimmäiset sääolosuhteet viivästyttivät porttien avaamista perjantaina ja aiheuttivat pieniä muutoksia ohjelmaan. Juhannuspäivänä festivaalia on vietetty aurinkoisessa säässä. Festari huipentuu tänään Teflon Brothersin, Jenni Vartiaisen ja Pikku G:n keikkoihin ja illan kruunaa Cheek.

”Asiakkaat suhtautuivat hyvin ymmärtäväisesti porttien avaamisen viivästymiseen ja siitä seuranneisiin perjantain aikataulumuutoksiin. Viivytyksen syynä oli asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen. Muuten koko festivaali sujui mukavissa tunnelmissa”, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen. ”Yleisö oli säästä huolimatta juhlafiiliksellä läpi koko festarin.”

RMJ:ssä nähtiin tänä juhannuksena yli neljäkymmentä esiintyjää. Mukana oli Suomen kovimpia artisteja kuten Haloo Helsinki!, Elastinen, Nylon Beat, SANNI ja JVG. DJ-kattaus oli Suomen festarikesän kärkeä, mukana muun muassa Tungevaag & Raaban (NO/SE), Basshunter (SE), Burak Yeter (NL), Darude ja Alex Mattson.

Viikonvaihteessa on huippukeikkojen lisäksi biletetty Mecano Beach goes Danceteriantanssiklubilla torstaina ja lauantaina. TISLandissa on tavattu kauden Temptation Island -kisaajia Amanda Harkimon ja DJ Bile-Danin pyörittäessä levyjä. Runsas oheisohjelma on tarjonnut tekemistä aina benji-hypyistä minigolfiin. Tänä vuonna erityisen suosittuja olivat perjantaina ja lauantaina loppuunmyydyt VIP-liput.

RMJ 2019 juhlitaan jälleen ensi kesänä 20.-22.6. Festivaalin järjestäjä ideoi jo ensi vuoden tapahtumaa. RMJ on yksi suurimmista juhannustapahtumista jossa rima pidetään jatkossakin korkealla. Kehitystyössä asiakaspalautteella on tärkeä rooli. ”Käymme tarkasti läpi tapahtuman jälkeen kerättävät kävijäpalautteet. Kehitämme aluetta ja tapahtumaa asiakkaiden ideoiden pohjalta”, toteaa Matikainen.

RMJ 20.-22.6.2019 lippujen myynti alkaa maanantaina 25.6. Tiketissä.

www.rmj.fi
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/
@raumanmerenjuhannus