Sähköautojen edelläkävijä Tesla Suomeen

Sähköautojen edelläkävijä Tesla Suomeen

* Maahantuonti on alkanut

* Yhdellä latauksella 500 km ajoa urheiluauton tehokkuudella, uudella teknologialla ja kaikilla mukavuuksilla

 

Premium-luokan sähköauto Tesla saapuu vuodenvaihteessa myös Suomen markkinoille. Muotoilustaan, käyttömukavuuksistaan, suorituskyvystään ja ekologisuudestaan ylistystä kerännyt auto antaa ajonautinnolle täysin uuden ulottuvuuden, sillä se tarjoaa perheauton tilat, 500 km toimintamatkan yhdellä latauksella ja 0-100 km/h kiihtyvyyden 4,4 sekunnissa – samaan yltää Lamborghini Gallardo. Tämä kaikki päästöillä 0g/km.

 

Sähköautojen edelläkävijä Tesla on saanut arvostetulta Consumer Reportilta autohistorian korkeimmat pisteet (99/100), Motor Trend-lehti palkitsi sen ”Car of the Year” -palkinnolla ja useat muut mediat ovat ylistäneet sitä turvallisuuden, ajo-ominaisuuksien ja huipputeknologian ansiosta. Autossa on 17” kosketusnäyttö, josta hoituvat auton ajamiseen liittyvät säädöt matkustajien viihtyvyyttä unohtamatta (mm. Google Maps, Internet selain, Bluetooth, Online radio, HD kamera). Autoon on saatavissa myös lukuisia applikaatioita, esimerkiksi älypuhelinten sovelluksella pystyy etänä viilentämään tai lämmittämään auton ennen liikkeelle lähtöä.

Katso video.

 

”On hienoa saada ekologinen ja ulkonäöltään tyylikkäin sähköauto viimein myös Suomen markkinoille. Auton hankintahinta maksaa itsensä takaisin, sillä käyttökustannukset ovat minimaaliset. Lataukset ovat huoltoasemilla ja lukuisissa kauppakeskuksissa maksuttomia, huoltoja on vähemmän ja käyttömaksu alin mahdollinen”, listaa Teslan eduiksi maahantuojan edustaja Miika Toivonen Auto-Outlet Helsinki Oy:stä.

 

Sähköautoilu on rantautumassa pohjolaan. Tesla Model S oli Norjassa syyskuun myydyin auto kaikista autoista. Sitä myytiin yhteensä yli 600 kpl. Suomen valtio myöntää yritysten hankkimille Tesloille täyden 30% energiatuen koko 48 kuukauden ajalta arvoltaan 24 000 euroa. Auto-Outletin esittelyautot ovat nähtävillä Flamingon show roomissa ennen joulua ja ensimmäiset 15 myytyä autoa päästään luovuttamaan asiakkaille jo tammikuun alussa.

 

Rumpali Mike Johnston kertoo omasta Teslastaan, katso video!

 

Katso mallivaihtoehdot.

 

Pressikuvia: http://www.teslamotors.com/gallery

 

Lisätiedot:

 

http://www.auto-outlet.fi