Screen Helsinki kokoaa TV- ja elokuva-alan yhteen 31.8.

Screen Helsinki kokoaa TV- ja elokuva-alan yhteen 31.8.

screen-helsinki.png

Screen Helsinki -ammattilaistapahtuma kokoaa audiovisuaalisen alan tekijät Helsingin Original Sokos Hotel Triplan kokouskeskukseen keskiviikkona 31.8. Alan johtava tapahtuma on jatkoa tutulle, pitkän historian omaavalle Media & Message -tapahtumalle, jota järjestettiin yli 20 vuoden ajan. 

Media & Messageen kokoontui vuosittain satoja TV-alan ammattilaisia kuulemaan kiinnostavia ohjelmasisältöjä ja verkostoitumaan. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin Tampereella vuonna 2018. Media & Messagea, ja nyt Screen Helsinki -tapahtumaa, tuottaa AV-tuottajien etujärjestö Audiovisual Producers Finland – APFI ry.

”Pandemian jälkeen on aika uudelle ja uudenlaiselle paluulle. Alan yhteen saattava tapahtuma palaa elokuussa uudistuneena ja tuo myös elokuvat mukaan keskusteluun. Nyt on aika katsoa yhdessä tulevaisuuteen, nostaa ajankohtaiset aiheet keskusteluun sekä tavata uusia ja vanhoja tuttuja – pitkästä aikaa kasvokkain. Tätä on varmasti odotettu”, kommentoi APFI ry:n toiminnanjohtaja Laura Kuulasmaa.

Päiväohjelma Triplassa
Screen Helsinki -tapahtumassa käsitellään TV- ja elokuva-alan päivänpolttavia puheenaiheita ja luodaan katse tulevaan. Keskusteluissa avataan muun muassa menestyksen reseptiä ja mietitään ratkaisuja esimerkiksi yhä tärkeämpiin tuotantojen hyvinvointi- ja monimuotoisuuskysymyksiin. Asiantuntijapaneeli vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin ja tarjoaa ratkaisumalleja. 
Päivän aikana ääneen pääsevät tuottajat, tekijät, kanavat, levittäjät ja suoratoistopalvelut. Tapahtuman juontaa Pekka Strang.

Iltaohjelma Koskenrannassa
Screen Helsinki -päivä huipentuu iltajuhliin Ravintola Koskenrannassa Vanhankaupunginkoskella, jossa palkitaan muun muassa Vuoden Screen-teko ja Vuoden Elokuvatuottaja. Yleisöä viihdyttää TV:stä tuttu bilebändi.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut verkkosivuilla screenhelsinki.fi.

Liput
Early Bird 159e / hlö (myynnissä 17.6. saakka)
Tapahtumalippu APFI ry:n jäsenille 179e / hlö, normaalihinta 199e / hlö (myynnissä 18.6. alkaen)
Sisältää koko päivän ohjelman, lounaan, kahvit ja illallisen. 

Erikseen ostettuna:
Päivälippu 75e / hlö
Sisältää päiväohjelman, lounaan ja kahvin.
Iltajuhla 149e / hlö
Sisältää iltaohjelman ja illallisen.

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Lipunmyynti ja lisätiedot www.screenhelsinki.fi

Sosiaalinen media
@screenhelsinki #screenhelsinki
FB / IG / Twitter

Lisätiedot
APFI ry
Toiminnanjohtaja Laura Kuulasmaa, 050 345 0056, laura.kuulasmaa@apfi.fi
Viestintäpäällikkö Lotta Koivisto, 040 778 1264, lotta.koivisto@apfi.fi

-->