So Called Plan julkaisee kolmannen albuminsa 3.9.!

So Called Plan julkaisee kolmannen albuminsa 3.9.!

urkulainen, vuonna 2003 perustettu So Called Plan, iskeytyi kansan tietoisuuteen ensimmäisellä singlellään ”Same about the Sorrow” alkuvuodesta 2006. Punk-vaikutteista alternative rockia työstävän bändin läpimurtosinkkua seurasi kokopitkä ”Suburbian Symphony” sekä kakkossinkku ”Music Box”. Bändi kahmi radiosoittoa sekä kääri tunnusta niin musiikkilehdistöltä kuin radioasemilta mm. Vuoden tulokas -tittelein.

So Called Plan on esitellyt 3. syyskuuta ilmestyvän uuden albuminsa materiaalia yhden biisin verran jo nyt. ”Day After Day” -kappaleen voi tsekata bändin Myspacessa: www.myspace.com/socalledplan Kakkoslevyn seuraava sinkku ”December” elokuun alussa kyyditsee So Called Plan -fanit kohti ”December Turns to Fall” -albumijulkaisua. Joulukuisen tummissa, mutta odottavissa, hivenen Depeche Mode -henkisissä tunnelmissa matkaava levy on vahvaa So Called Plan -materiaalia, jonka jokainen raita olisi ollut tyrkyllä singlevaihtoehdoksi.

”December Turns To Fall -albumi on paljon tummasävytteisempi kuin edeltäjänsä. Se on myös monipuolisempi ja kokonaisuutena eheämpi. Meillä oli nyt paljon enemmän aikaa tehdä levyä, joten saatiin siitä juuri sellainen kun halusimme. Levy on äänitetty rumpuja lukuunottamatta omassa kellaristudiossa. Äänimaailman luomisessa käytettiin konesoundeja hyväksi, ja levy saatiin soimaan todella isosti. December Turns To Fall:lla koneet on sovituksellisesti niin merkittävästi mukana, että olemme ajateltelleet ottaa keikoille viidennen soittajan soittamaan synia yms.”, kommentoi bändin rumpali Ville Asp.

Yli 90 keikkaa vuonna 2006 tehnyt So Called Plan esiintyi huhtikuun alussa Good Charlotten lämmittelijänä. Bändin keikkarupeama starttaa albumijulkaisun myötä jälleen elo-syyskuun vaihteessa.

www.socalledplan.com
www.myspace.com/socalledplan

Kokoonpano:
Eero Saarikoski – laulu ja kitara
Ville Asp – rummut ja laulu
Joni Saarinen – basso
Sauli Sipilä – kitara ja laulu

Discografia:
Same About the Sorrow (cds) 2006
Suburbian Symphony (Cd) 2006
Music Box (cds) 2006
Day After Day (Cds) 2008
December Turns To Fall (Cd) 2008
December (Cds) 2008

-->