Sound Of Contact julkaisee "Dimensionaut" -albumin 24.5.

Sound Of Contact julkaisee "Dimensionaut" -albumin 24.5.

Duossa vaikuttavat Phil Collinsin poika Simon Collins ja Dave Kerzner

InsideOut Music kiinnitti talliinsa maailmanlaajuisella sopimuksella progressiivista rockia soittavan Sound Of Contact -duon. Debyyttialbumi ”Dimensionaut” julkaistaan 24.5.

Sound Of Contact -kokoonpanon keulakuvana toimii legendaarisen Phil Collinsin poika Simon Collins. Simon on tehnyt musiikkia kymmenen vuotta ja julkaissut kolme sooloalbumia. Isänsä tapaan Simon laulaa ja soittaa rumpuja. Sound Of Contact on hänen ensimmäinen yhtyeensä, jossa mukana on kosketinsoittaja/co-producer Dave Kerzner (Sonic Reality, Kevin Gilbert). Albumilla vierailee muusikkoja, joiden kanssa hän työskenteli sooloprojektiensa aikana. Keikoilla Simonin ja Daven lisäksi soittavat basisti Matt Dorsey, kitaristi John Wesley (Porcupine Tree, Fish) ja rummuissa Jonathan Schang (District 97).

Konseptialbumi Dimensionautin tarinan päähenkilönä seikkailee avaruusmatkaaja Dimo, jonka tehtävänä on hankkia lisää kokemuksia avaruudesta. Albumi tarjoaa monia eri tyylejä aina synkistä ja salaperäisistä progressiivisen rockin soundeista klassisemman rockin ja energisemmän alternativen suuntaan. Vaikutteita on ammennettu myös sci-fi elokuvista.

https://www.soundofcontact.com/
https://facebook.com/soundofcontact
http://www.youtube.com/soundofcontact