Stone Sour julkaisee uuden albuminsa 4.8.

Stone Sour julkaisee uuden albuminsa 4.8.

Kolmesti Grammy-ehdokkaana ollut amerikkalainen alternative-metallia soittava Stone Sour julkaisee kolmannen studioalbuminsa ”Audio Secrecy” 4.8. Parhaillaan yhtye lopettelee äänityksiä studiollaan Nashvillessä yhdessä arvostetun tuottajan Nick Raskulineczin (Foo Fighters, Alice In Chains, Rush) kanssa.

Corey Taylor, laulaja:
”Audio Secrecy on yhdistelmä sitä kaikkea, mitä me yhtyeenä tahdomme, himoitsemme, ja jonka puolesta olemme valmiit taistelemaan. Albumilla ulottuvuudet ovat täysin uusissa mittakaavoissa. Biisit ovat metallia, rockia, armottomia, suloisia ja ennen kaikkea AITOJA! Me varoitamme, tulossa on todella loistavaa materiaalia!”

Stone Sour (laulaja Corey Taylor, kitaristit James Root ja Josh Rand, basisti Shawn Economaki ja rumpali Roy Mayorga) esittävät jo tulevan kesän keikoillaan uusia kappaleita. Yhtyeen Amerikan kiertueeseen kuuluu 36 keikkapäivää toukokuun puolesta välistä lähtien.

”Audio Secrecy” on jatkoa yhtyeen menestyksekkäälle ”Come What(ever) May” -albumille (2006), joka nousi Billboard Top 200 -listalla sijalle #4 ja sisälsi hittibiisit ”Through Glass”, ”Sillyworld” ja ”Made Of Scars”. Yhtyeen nimeä kantava debyytti julkaistiin vuonna 2002 ja läpimurtohitti ”Brother” oli mukana Spider-Man -elokuvan soundtrackilla.

www.stonesour.com
www.myspace.com/stonesour