Suomen kauneimmaksi festivaaliksi tituleerattu 'Koiteli Elää!' viidettä kertaa Kiimingin Koitelin Sahasaaressa

Suomen kauneimmaksi festivaaliksi tituleerattu 'Koiteli Elää!' viidettä kertaa Kiimingin Koitelin Sahasaaressa

Kiimingin Koitelin Sahasaaressa lauantaina 15.8. järjestettävän Koiteli elää! -festivaalin uniikki tunnelma, yhteishenki ja henkeä salpaava miljöö yhdessä tuoreiden ja jo tunnettujen kotimaisten esiintyjien kanssa luovat ikimuistettavan kokemuksen, josta sana on kiirinyt jo eteläänkin. Vuosittain loppuunmyydyn festivaalin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa maanantaina 2.3.2015. Tapahtuman musiikista vastaavat kahdella lavalla mm. CMX, Aurora, Heikki Silvennoinen ja Atomirotta. Oululaisia artisteja ja yhtyeitä tapahtumassa edustavat Laura Ainali duo, Marko Siekkinen duo ja Rommakko.

”Yhtenä vuonna vettä satoi kaatamalla iltaan saakka. Ihmiset olivat festeillä sadekamppeissaan, huput päässä ja suut hymyssä! Se kertoi hyvin siitä tunnelmasta, minkä festarivieraat jakavat. Järjestävä organisaatio tekee tätä harrastusmielessä rakkaudenhengellä. Me ollaan vähän sellaisessa ’festarihurmoksessa’ pari viikkoa ennen ja jälkeen. Tähän vuoteen lähdetään hyvillä fiiliksillä. On hienoa, että meillä on jo viides vuosi menossa. Festari on tosiaan ollut joka vuosi loppuunmyyty ja yhtään vähempää ei odoteta tänäkään vuonna. Kyseessä on kuitenkin festivaali, joka alkoi neljän ihmisen yhteisestä halusta tehdä ja vuosien varrella mukaan on tullut sitoutunutta ja huippuosaavaa tekijäporukkaa”, sanoo tapahtuman tuottaja Sirpa Eskola.

Tapahtuma-alue sijaitsee saaressa, jonne kuljetaan kävelysiltaa pitkin. Yön tummuessa kaikki kalliot valaistaan sadoin ulkotulin. ”Tämä tulimeri on se viimeinen silaus onnistuneeseen iltaan koskien keskellä. Maarit Hurmerinta totesi keikkapaikalta poistuessaan ’Sydän pysähtyy!’”, muistelee Eskola.

Festivaalin ohjelma on alusta saakka painottunut laulaja-lauluntekijä -akselille ja esiintyjiin, joilla on vahvoja suomalaisia tarinoita kerrottavanaan. Tämä ei muutu tänäkään vuonna.

Festivaalin kokonaiskokemusta vahvistetaan tänä vuonna lisäämällä alueelle laajempi valikoima ruokapalveluita ja oheisohjelmaa.

Esiintyjät:

Päälava
CMX
Aurora
Heikki Silvennoinen
Esa Eloranta
Atomirotta
Tuohimaa
Vuoksi

Klubilava
Latimeria duo
Laura Ainali duo
Marko Siekkinen duo
Rommakko

Liput:
32 euroa (sisältää paluukuljetuksen festivaalialueelta Ouluun jatkoklubeille ja Kiiminkiin)

Ennakkomyynti:
Lippupalvelu ja Kiimingin Grilli-kioski

#suomenkauneinfestivaali
#onnellistenihmistenfestivaali
www.koitelielaa.fi