Suomen suurin bändien fanituotteisiin erikoistunut Backstage Rock Shop tekee ennätyksen – tulossa kaikkien aikojen festarikesä

Suomen suurin bändien fanituotteisiin erikoistunut Backstage Rock Shop tekee ennätyksen – tulossa kaikkien aikojen festarikesä

Kuva: Toni Ahonen

Tamperelainen fanituotealan yritys Backstage Rock Shop on useiden merkittävien kesäfestareiden kuten Tuskan ja Hellsinki Metal Festivalin virallinen yhteistyökumppani. Laadukkaisiin ja vastuullisiin tuotteisiin sekä asiakaspalveluun panostava yritys valikoituu vuosittain yhä useamman tapahtuman kumppaniksi. Yritys toimii verkossa ja keikoilla ympäri vuoden.

Backstage Rock Shopin uusina yhteistyötapahtumina ovat tänä vuonna Pohjoismaiden suurin metallifestari Tuska ja niin ikään raskaaseen musiikkiin keskittyvä Hellsinki Metal Festival. Yritys myy festivaaleilla yksinoikeudella kaikkien artistien fanituotteet sekä tapahtumien omat tuotteet yli kymmenen vuoden kokemuksella.

– Jo nyt on tiedossa, että teemme tänä vuonna jälleen uuden liikevaihtoennätyksen. Koko vuosi on täynnä kovia tapahtumia ja kiertueita, verkkokaupassa tulemme myös rikkomaan ennätyksiä. Viime vuoden liikevaihto oli 2,5 miljoonaa ja sen yli mennään varmasti, toimitusjohtaja Matti Lehtonen sanoo.

Muita Backstage Rock Shopin kesän yhteistyöfestivaaleja ovat yksinoikeudella muun muassa Provinssi, Ilosaarirock, Kuopiorock ja Tuhdimmat Tahdit. Yritys on Suomen festarikesän suurin fanituotealan toimija, ja myyntiä tehdään lisäksi kaiken kokoisilla keikoilla ympäri vuoden.

– Livemyynti on merkittävä osa toimintaa, sillä livetapahtumia kertyy pelkästään tänä kesänä arviolta 170-180 ja koko vuonna reilusti yli 300. Syksyllä odottavat esimerkiksi Apulannan ja Sinfonia Lahden yhteiskeikat Nokia Arenalla sekä lukuisat eturivin artistien kiertueet ympäri Suomea, Lehtonen kommentoi.

PMMP:n viralliset fanituotteet Backstage Rock Shopin edustukseen

Yritys pyörittää verkossa kymmenien suosittujen kotimaisten artistien virallisia verkkokauppoja. Viimeisimpänä avautui PMMP:n virallinen verkkokauppa tänä keväänä. Artistirosteriin kuuluvat ennestään muun muassa Nightwish, Apulanta, Eppu Normaali, Poets of the Fall, Insomnium, The 69 Eyes, Klamydia ja Battle Beast.

Matti Lehtonen uskoo, että verkkokaupan puolella tämän vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuu Nightwishin tuleva albumi Yesterwynde fanituotemallistoineen.

Backstage Rock Shop on viime vuosina tehnyt myös kymmeniä omia levyjulkaisuja. Esimerkiksi Apulannan ja Eppu Normaalin klassikkolevyjä on julkaistu uudelleen vinyylinä, ja rajoitetun painoksen värivinyylit ovat olleet todella haluttuja.

Fanituotteiden koti Pirkkalassa lämpenee aurinkopaneelien tuottamalla energialla

Backstage Rock Shopin 800-neliöinen varasto sijaitsee Pirkkalassa ja kiinteistöä lämmitetään hiljattain asennetuilla aurinkopaneeleilla. Yritys panostaa myös tuotevalikoimassaan vastuullisuuteen.

Backstage Rock Shop Oy
– Virallisten fanituotteiden koti verkossa ja keikoilla vuodesta 2011 
– Fanituotemyynti yksinoikeudella vuosittain festareilla: Tuska, Provinssi, Ilosaarirock, Tuhdimmat Tahdit, Hellsinki Metal Festival, Rockfest
– Fanituotemyyntiä artistien keikoilla yli 300 tapahtumassa vuodessa
– Verkkokaupassa yksinoikeudella yli 60 artistin viralliset artistikaupat, suomirockin kulmakivistä isoimpiin metallibändeihin
– Verkkokauppa toimittaa tilauksia vuosittain yli sataan maahan
– Liikevaihto 2023 n. 2,5 miljoonaa, toimitila Pirkkalassa n. 800m2

Pressikuva tästä!
Kuvaaja Toni Ahonen 

www.backstagerockshop.com

Lisätiedot: 
Backstage Rock Shop, Matti Lehtonen, +358 40 709 9881, matti@backstagerockshop.com

-->